Nu övertar vi internet!

Hej alla berörda!

Tiden går så otroligt fort! Nu är det sista dagen i mars och även om vi har kommit en bra bit på våran resa, så känns det som att det är hundratals saker vi måste göra inom en otroligt liten tidsram!
Är det bara jag som känner att det börjar växa ett okontrollerat kaos inom mig pga det här ?

Ne, nu jävlar! Här ska övas in de scener vi fått klara och dom ska sitta som gjutna över min hjärnbalk!

Men det är ju inte som att allt annat arbete står still.
Har jag berättat att Teater På Hjul finns på Twitter? It's true! Så alla ni Twittrande fåglar kan nu följa oss även där!

Har även varit produktiv idag och letat efter musik som kan komma att passa in i pjäsen.
Speciellt en scen......Men den får ni se när allt är klart.
Ta inte på er för mycket kläder, det kommer bli varmt i salongen!

Längtar till mötet imorron! Längtar så mycket att jag trodde att vi hade möte idag tom haha.
Så kan det gå när inte haspen är på!

Så jag ska framföra lite nytt imorron!
Pöss pöss


Släckte ni?

Hej!

Som alla säkert hade hört eller i annat fall märkte, så var det Earth Hour igår kväll. Släckte ni ljusen? Jag gjorde. Jag satt hemma tillsammans med Amina och Shvan med ett enda levande ljus. Men jag skulle ljuga om jag sa att vi inte fuskade lite, vi hade nämligen på teven. Men förutom det så var det svart som natten här och även om teven var på så vet jag att vi gjorde skillnad. Vi måste ju värna om vår planet eller hur!

I Fredags var vi ju som sagt på Teater på Angeredsgymnasiet, en bra föreställning tycker jag, många bra skådespelare måste jag säga. När jag satt där och tittade längtade jag bara mer och mer till vår turné. Men den närmar sig nu, det är nog närmare än vad vi tror eftersom tiden kommer gå så otroligt fort med repetitioner, manus och annat smått och gott.

Kramar

möten och pjäser

Hej!!
Det var längesen jag bloggade  nu, missade ju en del möten så jag hade inte så mycket att berätta om. Det kändes som mer än två veckor utan teater på hjul och jag har verkligen saknat teater på hjul. Men i onsdags var jag med, och det var så kul att träffa min saknade teatergrupp. Vi satte oss och hade administrationsmöte och kom fram till att vi måste börja på allvar med manus. Om ett halvår åker vi ju!

Igår var ju teater på hjul, som Anton skrev, och såg teatertvåornas produktion på Anegeredsgymnsaiet, Jag går trean där så min klass fick se den några timmar tidigare, var därför jag inte gick med gruppen. Men pjäsen var väldigt bra, en väldigt duktig klass. Hoppas resten av teater på hjul uppskattade den också.

Nää., nu vill jag börja skriva manus och repa på allvar. Tänk när vi står där med manuset färdigt i handen och repar timmar i sträck...Jaja, det kommer. Nu är det möte på Onsdag och då träffas vi igen!

Massa pussar och kramar


Torsdag och fredag

Ännu en torsdag och ännu ett möte. Detta innebar ett kärt återseende av den ack så saknade Fanny. VIdare så diskuterade vi en massa nytt gällande det administrativa, men manusskivandet står i princip stilla vilket är sjukt och fel med tanke på att vi beräknade ha färdigställt en användbar version till april.

Teatern som vi skulle gått på igår kväll blev tyvärr inställd, men vi ska göra ett nytt försök imorgon då de har ännu en visning. Jag hoppas verkligen det inte blir något problem med den visningen också för jag vill verkligen att de andra ska se pjäsen. Fanny är tydligen för fin för oss andra och ska se pjäsen på egen hand tidigare samma dag så henne träffar jag på först nästa onsdag igen.

Men inte ska det gråtas något över det för imorgon träffar jag i alla fall Shvan, Jocke och även Stina vilket jag ser fram emot något otroligt. Det ska bli en lyckad fredag och sedan ska vi skriva manus tills fingrarna faller av oss, eller rättare sagt av Jocke för jag vägrar röra hans minst sagt lite egna tangentbord - som bland annat saknar en fungerande mellanslagstangent. Kanske en idé till present då det lilla livet fyller år nästa vecka. Hmm

Puss och kram på dej kompis

Osammanhängande tankar

Hej på er alla.

Hoppas det är bra med er därute och att ni njuter av att få komma tillbaka och läsa om våran resa på teaterns underliga spår. Det har varit, och är en tid av förändring i alla av Teater På Hjul's liv.
Med tanke på att studenten vankas för samtliga hjul förutom mig (hej, utanför) så är det väldigt mycket som ska gå ihop för att allt ska fungera.
Många gånger har vi nog tänkt om det är så smart att påbörja ännu ett stort projekt, egentligen det största, när man redan har så mycket att avsluta och tänka på.

För varje dag som passerar så går det inte en minut utan att jag tänker på våran pjäs.
Allt som ska förberedas, skrivas och alla människor vi kommer träffa. Våran publik, de viktigaste vi har.
Det känns som att det här kommer vara så avgörande för så mycket i våra liv. Vad kommer hända efter att turnén är slut?

Samtidigt som jag längtar så otroligt mycket efter att få börja spela, så är jag faktiskt jävligt nervös. Om inte rädd.
Ingen av oss har ju gjort något sånt här innan. Vi är alla helt nya när det kommer till turnerande teater, det är ju första gången vi gör det här! Det är inte meningen att allt ska gå helt perfekt, och det är väl det som är charmen.

Shvan, vi förlåter dig för att du inte har hunnit att skriva i bloggen. Livet kommer emellan helt enkelt och ibland kan vara de vara svårt att fokusera på flera saker samtidigt. Dessutom läste jag att du har ju aktiskt ringt till en massa skolor, så klappa dig själv på axeln och lägg ifrån dig bloggångesten för ett tag.

Måste även haka på  Antons idé om att ni läsare ska ställa frågor till oss på Teater På Hjul. Vad vill ni veta om oss? Tycker ni att nåt saknas på bloggen? Det är bara att slänga ur sig tankar!
Vi behöver all feedback som kan tänkas finnas, var inte rädda.

Eftersom det redan har nämts om vad som händer denna veckan för Teater På Hjul så tänker jag inte upprepa detta.
Ta hand om er därute, njut av det vackra vädret och ta dagen som den kommer.

Höggs und Kisses


SORRY

Jag vet inte varför jag betér mig som om jag är bloggare på heltid när jag bara tar paus från bloggandet så där. Jag har suttit nu och försökt komma på bra ursäkt till varför jag tog paus men jag hittar faktiskt inte så många. Jag har helt enkelt inte haft tid, dator, haft alla odds mot mig, vart inlåst på ett tåg i 8 timmar, jobbar 48 timmar irad. Okej, så farligt va de inte.
Jag hoppas att inga e arga (Jocke, Anton, Stina, Fanny och Amina räknas inte). Jag ska börja vara duktig igen och börja blogga som vanligt. Tänker på er läsare som är här endast för att läsa mina inlägg, sedan jag slutade bloggade har läsarna sjunkt drastiskt.
Nä nu ska jag sluta försöka vara rolig för att få er att glömma bort vad jag igentligen har gjort för fel men som sagt det kommer INTE att upprepas. Det är ingen möte på onsdag för då ska vi titta på en teateruppsättning med Teater På Hjul på Angeredsgymnasiet, jag längtar.

Det är möte nästa gång på torsdag. Jag kommer som sagt börja skriva igen som vanligt så vi hörs väldigt snart allihopa.

Ha de bra


Vår

Det är klar!
Idag genomförde vi de sista inspelningarna i mitt projektarbete. Nu kommer jag ha mycket mer tid till allt annat - hurra! TeaterPåHjul upptar såklart lika mycket tid som vanligt, men inte mig emot eftersom alla härliga medlemmar har kommit att bli min drog i vardagen. På onsdag är det teater som gäller och jag hoppas att så många som möjligt hänger på för pjäsen är super!

En vårbild tagen och redigerad av Anton Ekenberg

Nu har jag dessutom beslutat att det är vår och därför bjuder jag på en av mina privata vårbilder. Copywright behöver vi väll inte gå in på väll? Haha. Njut av vädret kompisar!

Kramar

Söndagskväll

Ännu en vecka har gått och vi närmar oss slutet på denna långa Söndag.

Jag börjar verkligen få  i gång sommarkänslorna nu när våren börjar komma, trots att dagens väder inte var i sitt bästa skede. 

Hur som helst så har dagen bjudit på en många roliga stunder. Jag pratar naturligtvis om Antons kortfilm, som han nämnde tidigare. Det var sista inspelningsdagen idag, hade väldigt skoj, även fast värmen inte riktigt var på min sida. Men klaga skall man icke för som inlägget fick sin början så känner man att värmen och våren är påväg. Big time.På Onsdag skall vi i Teater På Hjul till Angereds Gymnasiet för att titta på en föreställning som andraårsstudenterna sätter upp. Det var Anton som tipsade om att vi Skulle dit eftersom han redan varit där en gång innan och eftersom han säger att pjäsen var bra så får vi ju lita på det, såklart :)
Snart skall vi även se Fannys pjäs som hon sätter upp tillsammans med sin klass, även det på Angereds gymnasiet.
Imorgon har jag en del skolor att maila, vi måste boka datum, planera tider och allt annat smått och gott som måste fixas innan vi dyker upp hos diverse gymnasium. Shvan och Amina har varit jätteduktiga och ringt till nästan alla 54 skolor och förhandlat med dem, vi har bara några få kvar som vi skulle återkomma till av olika anledningar, eller sådana som helt enkelt inte har svarat. Men det är också någonting som tas tag i imorgon.

Ha en bra start på veckan imorgon gott folk!


Veckoslutet

Så var det då dags för ännu en fredag. Jag själv har sedan länge helgen fullbokad med inspelningar, men det vore spännande att höra om vad de andra hjulen ska ta sig till med denna helg nu när vi inte har melodifestivalen att samlas tillsammans framför. Vi har en Fanny som roar sig i Stockholm och en Jocke som även han ska delta i mina inspelningar, men i övrigt är jag lika oinformerad som er och inte glad över det.

Är det ingenting du saknar? Någonting som du vill veta om oss som vi inte berättar med våra inlägg. Vi skriver ju ofta och om mycket olika saker, men inte ens då kan vi ju få med allt och det vore jättekul - tycker jag i alla fall - att få ett hum om vad du vill höra om. Fråga på nu!

Och du, trevlig helg på dej!

Jipppiedoo

Hej på er allihopa!
Visst är det otroligt härligt med det fina vädret som vi fått? Helt plötsligt är det inte så långt kvar tills sommaren är här, känns jätteskönt.


Så vad har jag gjort den här härliga dagen då? Jo jag har suttit tillsammans med Backa Teater och haft en väldigt trevlig och lyckad utvärdering av Måsen. Alla var så glada och nöjda, så då blir jag glad och nöjd. Saknar dom som fan. Bah.

Anyway! Under mötet så satt jag väldigt mycket och tänkte på våran fina teatergrupp också. Som Jocke sa så blir även jag dag för dag bara ännu mera sugen på att bara börja repa och sen spela! Kan det inte hända NU?
Nej.
Det kan det inte.
Det var bla det jag blev påmind idag på Måsen-mötet. Även om vi har kommit en väldigt bra bit på vägen, så är det fortfarande mycket som verkligen behöver tas upp. Dom använde sig av vissa punkter, som togs upp succesivt under mötets gång, som jag tänkte att vi även skulle kunna använda på våra möten.
Vilka dom punkterna är ska hjulen få se imorgon :)

Självklart, som den plikt jag har, berättade jag även för vissa (inga namn nämnda) om vårat fina Teater På Hjul. Reaktionen var positiv :)

Så jag är verkligen laddad inför morgondagens möte. Jag har haft kontakt med Jocke och Anton, och Fanny såg jag ju hade skrivit på bloggen....men vart är Shvan? Har han försvunnit?

Återstår att se imorgon.Hmm..

Hej alla.
Haha, sorry kom inte på någon roligare rubrik
Japp, som Stina och Anton har förklarat är ju inte jag med på mötet på torsdag. Åker till Stockholm  och är där ända tills på söndag. På onsdag ska jag på pjäsen "iväntan på Godot" som går på stadsteatern så jag kan inte komma på mötet då heller. Det känns tråkigt att inte ha något möte på så länge, men när jag är hemma igen ska jag komma på varenda möte hela våren!

I helgen såg Anton, Shvan och Jocke på melodifestivalen tillsammans, jag var inte hemma då heller så jag såg det inte med dom, men hade lite telefonsamtal med dom under tävlingen. Såg till att Anton hade koll på att Shvan och Jocke inte röstade på något dumt. Hahaha.

Jaja, nu längtar jag tills att vi är klara med manuset och kan börja repa. Det är mycket jobb kvar dit, men det kommer! Är dock lite osäker på om vi kommer bli klara med manuset tills i April som vi sa, men vi får se.

Jaja, det var det jag hade att säga idag, kommer nog inte blogga föränn jag är hemma från Stockholm. Jag saknar min älskade grupp och längtar till nästa vecka när jag träffar dem igen!


Underbara väder!

Blev riktigt lycklig idag när jag steg upp ur sängen, skulle ta mitt morgonkaffe och fick syn på solen. Himlen är klarblå och hela dagen känns jättehärlig.
Snart kommer sommaren och då blir det för oss att tjäna pengar och bli rika som troll så att allt går igenom. Vilket det självklart kommer att göra.

Nu för tiden känner jag mig mer och mer taggad inför turnén i höst. Jag längtar som fan och ju mer vi skriver manus, desto mer vill jag bara ställa mig på scen och berätta vår historia för allmänheten, dela med mig av mig själv och de andra pärlorna i vår härliga grupp. Som ni antagligen vet så har vi ju inte berättat någonting om vår föreställning eller vad den innebär för er läsare, men inom kort kommer det att dyka upp en lite synopsis över pjäsen här på bloggen.

Hoppas att ni får en utomordentligt underbar dag ute i solen mina vänner!
Kram


Måndag!

Hej alla underbare läsare!

Idag är det måndag och ännu en vecka är ännu ogjord.
Våran Fanny är ju borta den här veckan, precis som Anton sa, och det kommer bli tomt. Vi kommer inte ens ha ett produktionmöte på onsdag, känns jättekonstigt!
Dock är det inte bara Fannys "fel" att det inte blir nåt möte, utan vi har alla lagt våran hand till det här problemet.
Tex så  ska jag på en utvärdering av föreställningen Måsen, som visades på Backa Teater hösten 08-våren 09.
Kommer bli väldigt kul att träffa dom igen, och även få sprida Teater På Hjul nyheten!
Hm, ska kanske skriva bloggadressen på en tröja tills dess...?

Men på torsdag ska vi vara väldigt produktiva igen. Även om gruppen kommer sakna ett hjul (ha-ha) så ska vi göra vårt bästa för att hålla tillbaka tårarna. Jag tar med mig näsdukar till oss alla.

Och sist men inte minst, så känns det bra att sidan är igång att uppdateras, ska jag piska lite extra för att öka tempot, moha!

Auf wiedersehen!En Fanny

Ja nu ska jag ta och dra en Fanny, med andra ord skriva ett riktigt kort inlägg. Finalen i Schlagerfestivalen är över och det verkar som att bara jag gläds över resultatet. Abvslutningen blev lite av ett antiklimax dock, men det får vi komma mer in på någon annan gång. Vi ska inte bara vara onda mot Fanny. Hon åker snart mot vår älskade (?) huvudstad och jag vet en liten pojk som kommer sitta och gråta i avsaknad av henne på nästa möte. Bilder kommer snart i massor, såfort jag hinner sätt mig ner och redigera lite och Jocke har lovat att snart genomföra en ny renovering av sidan vår. Nu ska jag tillbringa en vecka med att försöka fylla tomrummet Fanny skapat. Jag håller er uppdaterade med hur det går.

Tank you very much!

Hej!


Det är sent, jag är trött. Övertrött. På ett bra sätt.
Känns som att den här dagen har vart fylld av överraskningar, känner mig som ett sockerstinnt barn.
Vad är det här egentligen för känsla?

Manusmötet blev ganska kort, men väldigt produktivt. Även om det krävdes lite mer kraft av våra tre hjärnor (Anton, jag och Fanny) att skapa en scen, så gick det mina vänner.
Jocke och Shvan var idag borta på jobbintervju, så dom kunde inte närvara vid detta magiska tillfälle. Som straff får ni bjuda på drinkar nästa möte. White Russian tack.
Anton kan få lite te med mjölk i, så att han också få vara med i gemenskapen! Han är ju faktiskt källan till kärlek i våran grupp och den källan måste man göda!

Anledningen till varför mötet blev lite kortare var att vi drog iväg till Teater Uno för lite gruppdiskussion om "Värsta och bästa publiken". Det var hur trevligt som helst! Många välbekanta ansikten mötte man också, så det var underbart. Inte nog med det (låter som en tvshopsreklam...usch) så bjöds det på soppa också. Gratis mat förfan! Kunde inte bli bättre. Jag såg även till att sprida vårat namn, Teater På Hjul, så mycket som det bara gick. Så majoriteten på tillställningen fick höra tala om oss, med glädje. Som sagt, jag vet inte vad som hände med den här dagen, men väldigt bra blev den.

If it's not broken, don't fix it!


Bilder

Hej allesammans! Idag ska vi lära vår kära medlem Fanny att lägga upp bilder till sina... fina inlägg. På plats för att lära henne detta finns Anton, som trots sin bakterieinfekterade kropp tagit sig hela vägen till Göteborg, och Stina. Ja, det behövs alltså två kunniga hjul för att lära Fanny denna ädla konst. Som ni säkert förstår pga de onödigt avancerade sättet att skriva på så är det ingen mindre än Anton som skriver.

Men som sagt, nu ska vi med spänning se hur det går för Fanny att ladda upp bilder.
Fanny lärde sig ladda upp bilder.


Okej. nu är jag teknisk och kan ladda upp bilder. Mohahhah
 
  

Hmm ja, nu är det ju bara som så att Fanny genom detta på något sätt lyckats göra arkivet omöjligt att nå.... intressant


Klockan e åtta, här e ekot.

Måste säga att jag blev otoligt nyfiken på Antons lilla hemlighet, vad skall han ta med sig för smarrigt på onsdag? Jag hoppas att det lever upp till mina förväntningar. Inte för att jag har några större sådana när det gäller mat, allt är gott, eller hur? :)

För övrigt så tycker jag att Anton och Fanny går lite väl hårt mot stackars Carro Af Ugglas. Jag tror inte dem ser vilken kärlek det lever i henne, för att inte nämna hysteri. Hon är lite egen, väldigt speciell och borde enligt både mig och Shvan istället blivit skådespelerska med tanke på hennes dramatiska betéende. Hörde i och för sig faktist att hon studerat vid Calle Flygares Teaterskola. Kreativt, tycket jag. Vi kanske borde överväga att tvinga med henne på vår turné? Det hade nog Anton och Fanny gillat, för om jag får säga det själv så tror ajg att Fanny har sin själsfrände i Caroline.

Annars är allt bara bra på vår front. jag har en del mail att skicka ut insåg jag nu i stundens hetta. Kanske borde ta tag i det så fort som möjligt. Ja.

Ha en fortsatt trevlig Tisdagskväll, härliga läsare.

Köss
Ingen glugg för mig

Ja hur börjar man ett inlägg där syftet är att ta avstånd från någon annans tycken? Jag har ingen aning och därför säger jag det rakt ut - Den där Carolina Uggla och hennes glugg är ingenting jag hade någonting med att göra. Shvan påstår tydligen att jag hejade järnet på henne, men eftersom det är lika sant som att jag samlar till ett BWO-skägg så kräver jag lite egengiven återupprättelse.

En glad UgglaI lördags, då Shvan satt och sjöng för full hals till "tonerna" av den där ugglan, så satt jag och höll för öronen på en lidande och skrikande Fanny. Tro inte att jag höll för mina öron, nerrå! Jag offrade min egen hörsel för att kunna rädda Fanny från inte bara ljudet från TV:n utan även ljudet från ett styck Shvan, Jocke och Amina. Nu när denna heroiska insatts är förd till ljuset så känner jag mig lugn igen - phuuu.

Denna vecka är jag förresten mötesledare och går allt som det ska så ska TeaterPåHjul avnjuta ett lite extra lyxigt mötestilltugg på onsdag. Stor sekrites på vad det blir än så länge och jag hoppas att lilla Fanny också kan hålla munnen stäng om det tills på onsdag.

Många kramar på dej
 

Oj!

Ville bara kommentera lite snabbt att jag var inne och kollade statistiken för våran blogg och igår hade vi hela 63 träffar!
63!!
Det är rekord för Teater På Hjul!
Så det verkar som att jobbet har lönat av sig :)


Tänkte även piffa upp inlägget med lite vårkänslor, den är ju snart här!


Tills vi syns igen, ta hand om er!Hej alla!Japp, nu ska jag vara den tredje att blogga idag :)

Det har varit en väldigt trevlig helg och det var väldigt kul och mysigt att se på melodifestivalen i lördags, även om jag inte förstår vissas musiksmak...haha. Det var bra att nästan hela teater på hjul var där, Anton hade till och med chips med sig. Så det var en trevlig kväll. Sedan gick jag och Anton vid tolv och han höll mig sällskap innan jag började mitt arbetspass vid ett.

Nu är det snart en ny vecka med nya möten och jag ser särskilt fram emot manusmötet. Det går bra för oss även om jag ibland blir lite stressad, det är mycket manus som ska skrivas. Men vi kommer hinna och scenerna blir bra.

Det var allt för mig den här kvällen men jag önskar alla en bra kväll och en bra vecka.

Kramar

Ny vecka på ingång

Hej alla underbara läsare!

Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag!
Var på scifi-mässan i helgen och träffade Shvan o Fanny, som ni redan kanske läst. Bilder på vad dom hade för sig får ni nog se inom kort.
Vi kunde bara konstatera att en dag så ska vi också sitta där och skriva autografer åt pirriga fans som knappt vågar gå fram o prata med oss.

En ny vecka är som sagt på ingång, och även om tiden börjar bli knapp nu med att skriva färdigt scenerna vi ska ha till tidningsintervjuerna, så vet jag att vi inte har något att oroa oss för.

Satt och tänkte efter veckans manusmöte att fan, va duktiga vi är!
Det enda vi har när varje möte börjar är en idé om vilka som ska vara med i scenen - det är det enda.
Men sen lyckas våra kloka huvuden sätta ihop scen efter scen och jag kommer på mig själv med att tänka....hur gjorde vi det här?
Inte för att någonsin tvivlat på att våran gemensamma kunskap i gruppen skulle vara dålig, tvärtom, men jag vill ändå att vi ska klappa oss själva på axeln och säga "bra jobbat idag!".

Ser jättemycket fram emot att träffa er på onsdag och att Anton ska hålla i mötet!

Take care you assholes! :)


Shvan af ugglas

Hej alla.

Det var verkligen riktigt trevligt igår kväll när nästan hela Teater På Hjul (ej Stina) träffades för en schlagerkväll. Vi var väldigt eniga med vem som skulle gå vidare till globen, nästan alla (ejFanny). Det var ju självklart Caroline af ugglas som skulle vidare. Det var väldigt kul igår. Synd att Stina inte kunde vara med men jag och fanny träffade henne och hennes trevliga pojkvän lite tidigare på Sci-fi-mässan (om det nu stavas så). Bilder kommer upp på det snart =).
Vi var hos studieförbundet i onsdags på möte, vi fick svara på massor av frågor som ska besvaras när man blir förening och alla var väldigt eniga om vilka som skulle ha vilka positioner. Imorgon ska alla skolor ha blivit uppringda och klara. Efter det så väntar vi på deadline-datumet då alla skolor ska ha svarat och det ska bli spännande att se alla svar.

Det var allt jag hade att säga denna gången.

Ha de bra alla.


 


Host-inlägg-host

Jag är pepp som aldrig förr! MANUS MÖTE

Nu jäklar är det snart lördag och Anton ska för andra gången tillsammans med TeaterPåHjul avnjuta en väl kyld melodifesivalkväll. Och nästa vecka är det jag som leder mötena vilket även innebär att jag håller i fikat. Så då ska de som bjuder på endast några små digestive-kex få se hur tjuren ska tas - inga namn nämns host-jocke-host

Det brinner förövrigt i knutarna bara så att ni vet. Vi har rikligt med press på oss numera för att färdigställa manuset eftersom vi har satt deadline i april och dessutom behöver det för kommande tidningsintervjuer. Men svordom vad bra vi är! Igår skrev vi som gudar och lyckades i princip färdigställa ännu en scen.

Nu är det fredagseftermiddag och jag känner nästan doften av helgen som annalkas. Annalkas betyder att någonting är på väg för er som inte vet det - inga namn nämns host-shvan-host

Ha en fruktansvärt trevlig helg. Det ska jag!
MVH//
           

Yo!

Idag hade vi manusmöte igen och det gick bra, även om det ibland kan vara svårt att konstruera en scen.
Många viljor.

Egentligen vill jag bara skriva för att kunna lägga upp en väldigt rolig, men dock intern, bild :)
Enjoy!


Har ingen rubrik att tillägga. Sorry,

Först och främst vill jag, precis som jag antar att ni andra gör, undra varför Fanny skrev samma sak två gånger, antar att det beror på alla utskällningar hon har fått angående styckeindelning. Nu blev det helt enkelt för mycket för henne. Vi förstår att hon tycker att Antons ursäkt var så vacker så hon var tvungen att fördubbla sig i sitt uttal.

Annars är allt frid och fröjd och precis som Fanny säger så gick allt utmärkt hos studieförbundet idag och vi börjar långsamt närma oss toppen (känns som att det är det ända jag säger nu för tiden haha)

Imorgon är det manus som gäller och vi skall skriva tills fingrarna glöder och Fanny slutat löpa amok.

Avslutar detta inlägg ganska tvärt med att säga God natt!

 <<--Bild som råkat åka snålskjuts in i min dator via Antons USB-minne. Antar att det är det som gör honom så alert om dagarna.

Onsdag och möte

Hej hej
Idag var teater på hjul på möte med studiecirkeln för att bli en förening!
Alla i grupper utom Amina var med, så vi fick presentera vår femte skådespelare.
Mötet gick väldigt bra även om vi inte hann förberada något innan, vi skulle ju ha träffats en timme tidigare men Shvan och Anton blev sena under deras sista dag hos andra avenyn. men det är sånt som händer.

Efter mötet med studiecirkeln gick vi upp til Jockes lägenhet och hade ett eget möte. Det blev dock ganska kort idag men det tar vi igen.

Jag ska  också hålla med mina kollegor om att Antons ursäkt var väldigt fin och han är väldigt förlåten!

Imorgon har vi manusmöte, det ska bli väldigt roligt. Jag längtar verkligen efter att vi ska bli klara med manuset så att vi kan börja repa på riktigt!
 
Jag ska också hålla med mina kollegor om att Antons ursäkt var väldigt fin och han är väldigt förlåten!

Kära ni

Måste börja med att säga att jag håller verkligen med Jocke angående Antons fina ursäkt.
Läste även i bloggen igår att du verkade lite nervig Anton. Ta det lugnt! Vi är alla en grupp, och ibland flyter det inte på lika bra som det kanske alltid gör annars.
Vi finns ju här för dig och för varandra för att tillsammans ta oss ur dom här perioderna (vilket jag känner på mig inte alls kommer vara långvariga).

Shit happens but we wipe it up!

Idag tycker jag att vi börjar vårat möte med extra mycket kramar så kanske vi får ännu mera energi till vårat möte med Studiecirkeln.

Ses snart! Küss!


Hallå, Hola!

Måste bara börja med att säga att jag blev näst intill tårögd av Antons rörande ursäkt. Mycket fint skrivet, och ja, du är förlåten tills nästa gång du slår oss under bältet, hahaha!

Annars är allt bra och det flyter på ordentligt. Idag har vi möte med Studiecirkeln som skall göra vår lilla trupp till en ståtligt förening. Känns så bra som det kan kännas. Vi har även vanligt möte idag och under morgondagen nalkas manusmöte där jag hoppas att vi använder vår kreativa sida till hundra procent och inte somnar eller dyl (Ta åt dig, du harmlösa människa)

Jag hoppas att alla har det lika bra som jag.

Ta hand om varandra!
En ursäkt från hjärtat

Det känns som att allt jag gör här på bloggen numera är att ursäkta mig för diverse förteelser från min sida. Den här gången är det dock på blodigt allvar och viktigt att få ut inför allmänheten. Detta är en ursäkt i ord som kommer direkt från hjärtat.

Jag vill beklaga mig å det djupaste på grund av min bedrövligt dåliga närvaro under de trivsamma små sammankomsterna som av Teater På Hjul ordnats under lördagarna med anledning av den pågående Melodifestivalen. Trots att tanken om att göra en träff av denna sort till någonting återkommande ursprungligen frammanades av undertecknad så är jag den med absolut sämst närvaro. Att ha mycket runt omkring sig som kräver uppmärksamhet och prioritet över annat är dock inget brott, men i helgen så tog jag ett stort steg ut på farligt vatten då jag ljög för mina kära kamrater i TeaterPåHjul.

Jag uteblev inte bara från kvällen till Merlodifestivalens ära utan gjorde detta på falska grunder och detta är någonting jag ångrar djupt både en och tusen gången. Jag ber på detta digitala tillvägagångssätt från djupet av mitt försiktigt, men ack så starkt kärleksfulla hjärta att Shvan, Jocke och Fanny ska förlåta mig.

Jag ber med andra ord till vår barmhärtigt ståtlige ordförande, vår alltid så förståndige marknadsansvarige, diverse gudar samt annat som påstås finnas där ute i kosmos och sist, men absolut inte mist den av dessa som givit mig chansen till ett fortsatt kamratskap - Fanny. Denna fantastiskt underbara, lekfulla och på alla positiva sätt anmärkningsvärt unika flicka har i all sin härlighet och strålglans - som bara finns att se då hon skiner upp i sitt ojämförligt vackra och charmiga leende - förbarmat sig över mig som en syndare och öppnat armarna för mig att återinträda i den underbara genomenskap som fyller hela min själ med värme varje gång jag tänker på den.

Jag älskar er alla högre än den ljuvaste nybakta chokladkaka... och det vill inte säga lite.

Förlåt mig!

Not good

Hej alla.
Det är möte imorgon och då betyder det att jag har haft en hel vecka på mig
att höra av mig till 32 skolor. Ibland så har man så sjukt mycket att göra så
man inte har tid med allt som man planerat in. Det här var ett sådant fall tyvärr.
Det är klart att man har någon tid på dygnet men man kan ju inte ringa till de flesta
skolorna efter kl.15.00 för då har de flesta lärarna och rektorn antingen gått hem
eller sitter på Möte. Men jag måste helt enkelt ta mig tid och göra detta innan veckans
slut. Har vi nämnt att vi har fått svar från ett par skolor redan? Det känns skönt att allt
går så bra nu.

Det var allt för mig. Ha det så bra allihop.


möten på väg

Hej kära läsare.
Idag var nästan hela teater på hjul hos svt, som statister hos andra avenyn då. Stina och Amina var dock inte med. Det var som vanligt en rolig dag och jag måste säga att det kändes lite smått sorgligt när jag gick där ifrån och visste att det var sista gången. Haha.det är ju  bara en statistroll men jag har haft väldigt roligt där. Shvan och Anton ska dit imorrn igen med repliker men för mig var det antagligen sista gången.
Aja, imorrn har vi möte, det ska bli kul. Vi har ju möte på torsdag också då vi ska skriva manus och sedan ska vi träffas på lördag! Hoppas på att så många som möjligt ska kunna vara med, det var väldigt roligt sist..
Det var allt från mej den här regniga dan men vi hörs snart!

Plankan snart

Ja, snart gissar jag på att Anton måste gå på plankan. Så dåligt som han... jag gjort ifrån min inom TeaterPåHjul de senaste veckorna är det underligt att de övriga inte skickat en torped efter mig än. Inga mötesprotokoll har renskrivits, inga bilder har redigerats och inget annat har gjorts heller för den delen.

Anton har fullt upp med sitt privatliv som just nu upptas väldigt mycket av hans projektarbete - en spelfilm som han har höga krav på. Jag håller tummarna för att de andra hjulen på något magiskt mystiskt sätt glömt bort allt detta imorgon när jag träffar dem igen. Än en gång förs nästan hela TeaterPåHjul samman av SVT och Andra Avenyn. Goodie goodie!

Stort grattis till er som överlevt måndagen!
Jag klarade mig den här gången också.

Många varma kramar från


ojojoj!

Hej på er!

Hoppas ni alla har haft en bra och givande helg.
Såg idag att röstningen för månadens blogg är avslutad!
Det verkar ha gått ganska bra för oss så jag vill tacka alla ni som har röstat! Ett STORT tack :)
Nu är det bara att vänta...

Annars - en ny vecka, nya uppgifter. Bara dom här senaste dagarna verkar som att fler och fler har fått upp ögonen för Teater På Hjul vilket är helt underbart!
Och fler kommer det att bli.


Nu ska jag gå och förbereda lite saker till onsdagens möte...hmhm...


Trevlig kväll

Hej alla.

Igår var det som vanligt melodifestivalen. Denna gången med mig, Fanny och Jocke.
Vi hade det faktiskt väldigt trevligt. Anton kunde inte komma för att han höll på med sin
filmprojekt i skolan. Det var ju lite synd men vi tar förmodligen igen de nästa lördag.
Teater På Hjul har möte på onsdag nästa gång på onsdag om inget snabbmöte kommer
dyka upp innan det. Jag har i uppgift att ringa runt till resterande skolorna fram till onsdagsmöte. Jag kommer nog börja ringa runt imorgon om jag har tid. Vi ska även på möte med Studieförbundet på onsdag och då ska vi förmodligen fylla i papprerna som ska göra oss till en förening.
Jag får faktiskt avsluta de här korta inlägget. Jag har inte så mycket annat att berätta om
men det har säkert något annat hjul.

Ha de bra allihopaRSS 2.0