We´re the best.

Först och främst vill jag säga att jag är stolt över att vi klarade av att skriva en hel scen igår med tanke på situationen :)

Som ni förstår så ägnade vi mycket tid igår till manus. Det gick väldigt bra om jag får säga det själv men att blanda kreativitet med trötthet med flams och skratt har sina törnar. Med det vill jag säga att vi gjorde riktigt bra ifrån oss, även om det kunde gå fortare. Men som jag brukar säga, vi behöver använda humorn i oss, speciellt när vi skriver mörka och djupa scener för att inte bryta ihop själva, haha, nej skämtåsido. Men även humorn är viktigt, även om vi skriver om tragik.

För övrigt är jag stolt över allt vi har åstadkommit, både manusmässigt och turnémässigt. Nu har skeppet lämnat hamn och vi är på väg till att lyckas riktigt, riktigt bra (Den där meningen var så fint skriven så lägg den på minnet, jag börjar nästan känna mig som Anton)

Ha en trevlig helg!

Puss o Kram


Manusmöte

Hallå på er !

Kom precis hem från vårat ytterst trevliga manusmöte. Även, för att tillägga, mitt första!

Måste säga att jag är stolt över att vi faktiskt blev klara med scenen med tanke på att stämningen som rådde var väldigt....flamsig, kort sagt.

Men jävligt roligt! Det var precis det jag behövde idag, lite flams. Precis som Anton (som förövrigt var vääääldigt aktiv) så var man väl inte i det piggaste slaget när man anlände till mötet. Man visste inte riktigt hur det skulle gå.
Men på nåt sätt gjorde det iallafall! Kan vara för att vi är så jävla bra!

Vi skrev på papprena för "En snabb slant" så det känns bra att det är gjort.
Allt går framåt!

Får även tacka för välkomnandet från gruppen, det värmer verkligen. Känner att iochmed tredje mötet så har vi kommit varann mycket närmre och våran gemensamma dröm; att få stå på scen.
Sedan jag blev marknadföringsansvarig (långt ord) så kommer jag verkligen se till att ALLA ska få höra talas om Teater På Hjul. Det här ska ingen missa...inte någon. Sanna mina ord!


Ser fram emot nästa möte, om inte på lördag, så blir det på onsdag!


/ ( or should I say....Jafár? )

Repetition

Det är fult av Fanny att ta mitt ämne till ett inlägg, men jag får göra mitt bästa ändå utan att repetera frö mycket av det hon redan har sagt.

Först och främst så har jag varit fruuuuuuktansvärt dålig på att redigera bilderna som tagits. Jag har ju massor av kul at visa från vår senaste melodifestival-kväll. Nu pratar dock Jocke om att uppdatera vår fina lilla blogg och utveckla just bildbanken så då hamnar de säkert där.

Igår var det möte och idag är det dags för ett till, så långt är väll i alla fall alla med. Idag är det fokus på manus - också redan sagt. Vad som dock glömts bort lite är arbetet med En snabb slant. Vi hann aldrig fylla i blanketterna under gårdagen så antagligen blir det att ta tag i idag... om vi orkar. Själv har jag otroligt dåligt med ork idag utan någon egentlig anledning. Vi får se hur det går.

Puss
   

Första manusmötet!

Ja, snart ska vi ha vårat första manusmöte! Vi har ju skrivit manus innan med, men idag ska vi bara fokusera på pjäsen, inte allt det administrativa som finns runt turnen. Igår hade vi möte, vi gick igenom de vanliga punkterna och jag  fick veta vad som hade sagts när gruppen var på möte med snabba slanten, kunde ju tyvärr inte vara med då. Sedan ska jag också önska Stina välkommen haha, nu har vi nog gjort det allihop. Hon var med på sitt första möte igår och det fungerar väldigt bra. Det var allt för mig nu, men något annat hjul kommer informera mer efter mötet är jag ganska säker på! Många pussar och kramar

Möte snart

Hej alla.
Jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg precis innan dagens möte som
börjar kl.16.30. Vi skulle börjat kl.17.00 som vanligt men Stina skulle iväg lite
tidigare idag så vi sköt fram mötet en kort stund. På tal om Stina, jag får ju inte glömma
att hälsa henne välkommen till Teater På Hul. Jag vill också passa på att önska Fanny
lycka till, hon castar för en miniserie, antagligen nu samtidigt som jag skriver detta=).
Imorgon är det dags för första "torsdags-mötet" där vi kommer skriva manus.
Idag på mötet så ska vi bl.a fylla i blanketter till "En snabb slant" där man kan få lite
bidrag som skulle hjälpa oss. Kravet för att få bidrag är att hålla på med verksamhet
i Göteborg och vi kommer ju faktiskt att visa upp för skolor i Göteborg så vi förtjänar
nog en snabb slant.
Jag har inte så mycket mer att skriva men jag är säker på att någon annan hjul kommer
att skriva efter dagens möte.

Ha det så bra allihopa


Hej allihopa!

Det tog några dagar, men nu ska jag äntligen skriva mitt första inlägg för Teater På Hjul!


Får väl börja med att presentera mig.
Mitt namn är Stina Landahl och jag är 19 år. Att stå på scen, framförallt med teater, har alltid varit något jag verkligen har brunnit för.
Ett ställe där jag vet att jag hör hemma.
Så när jag skulle välja gymnasielinje visste jag att det var teater som det skulle bli. Det var även där jag träffade Shvan!

Efter att gymnasiet var slut så fick jag äran att jobba på de teatrar som inspirerat mig mest; Angeredsteater, Backateater och även ett snabbt besök på Masthuggsteatern. Dock inte som skådespelare....än!

Så nu har chansen kommit för mig att äntligen få göra det som jag har längtat efter i så många år. Att få stå på en scen som skådespelerska utanför teaterlinjens väggar.

Även om det konstnärliga arbetet inte har börjat RIKTIGT än, så vet jag att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans (de tillfällen vi inte vill mörda varandra) och jag är väldigt stolt över att få tillhöra Teater På Hjul.


Andra Avenyn

Jajamen igår så gästades Andra Avenyn av hela TeaterPåHjul minus vår allra nyaste medlem, Stina som jag förövrigt såklart hälsar hjärtligt välkommen till vår verksamhet. En lång dag för oss män eftersom vi började redan klockan 8:00 med diverse boxningsscener och en lite kortare dag för flickan Fanny som kom först efter en för henne väldigt bekväm (för oss andra irriterande) sovmorgon.

Jag tror och hoppas att jag talar för oss alla när jag säger att dagen var jättetrevlig. Jag själv blev i vanlig ordning retad av en viss figur med karaktärsnamnet Greger och gjorde en ny bekantskap med en trevlig liten sak som hette Ida... Natalie i serien tror jag.

Efter inspelningarna var det dags för seriösa möten, men det tror jag något annat hjul får berätta mer om.
Simma lugnt
          

Välkommen Stina!

Nu blir det officiellt ...

Hela Teater På Hjul är stolta att presentera vår nya, sjätte medlem och femte skådespelerska Stina Landahl!


  
Stina är mer än välkommen och vi är säkra på att hon kommer fylla sin plats perfekt :)
Mer info om Stina kommer inom en snar framtid att dyka upp här på bloggen!

Härliga Hälsningar  från:


  

Here we go again

Hej alla.
Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag jättebra och det gör även resten av
Teater På Hjul hoppas jag. Idag har vi haft casting möte där vi träffade en som
sökte in till den 5:e skådespelerskan. Det var väldigt roligt. Vi har inte bestämmt
någonting än, det kommer förmodligen att bestämmas imorgon då vi kommer
träffas allihoppa. Vi kommer även ha möte med "Snabba slanten" imorgon som
jag skrev om i ett äldre inlägg.
Det var som sagt schlagerkväll igår och det var riktigt kul. Jag och Fanny var ganska
eniga gällande artisterna och det var ju kul att vi kan sammsas om någonting iaf, haha.
Det kommer bli väldigt mycket Teater På Hjul träff/möte nästa veckan. Vi kommer som
sagt att träffas imorgon, på onsdag, på torsdag (nya manusdagen) och självklart på
lördag igen för att titta på melodifestivalen. Sen vet man aldrig ifall det blir ännu en extradag.
Jag och Amina kommer försöka ringa runt till några skolor innan onsdag och förhoppningsvis
hört av oss till alla skolor innan veckans slut.
Det var allt för mig denna gången. Ha de så bra alla


Shlager och snö

Japp, igår satt Tetaer på hjul samlade och såg på melodifestivalen. Väldigt trevligt. En del hjul blev faktiskt riktigt engagerade och Anton försod tillslut hur röstningen fungerade. Haha, men det var kul, det  blev lite mötesprat också, men det är ju ganska svårt att komma ifrån, haha. Jag och Anton åkte en stund efter att det var slut, jag skulle ge mig iväg och jobba natt och Anton skulle försöka ta sig hem i snön. Det hade ju snöat riktigt mycket när vi var hemma hos Jocke och Amina vilket ledde till att vi missade vår buss. Men det gick ganska bra ändå, bara stackars Anton som missade sitt  tåg i Mölndal och fick åka in till stan istället.
Nästa möte är på onsdag, men Teater på hjul ska ju redan ses idag, om några timmar bara. Sedan ses vi alla imorrn igen så vi har mycket tid på oss att smyga in lite turneprat.
Det var allt för mig den här gången men nästa vecka händer mycket för Teater på hjul så fortsätt läs!
 

Schlagerafton nalkas

Ännu ett möte har passerat, men trots detta har inte Hjulen i vår lilla grupp sett det sista av varandra den här veckan. Det har ju redan talats en del om mitt makalöst fantastiska förslag att TeaterPåHjul skulle ha Schlagerkvällar tillsammans (Skyll inte på mig om det är felstavat utan skyll på ungen som kom på den jäkla hitte-på-ordet schlager), men denna helg är faktiskt den första då vi ska verkliggöra idén fullt ut. Imorgon kväll ska alla Hjul se på melodifestival tillsammans. Jag måste ju erkännaatt jag ser fram emot denna kväll något otroligt och detta trots att jag aldrig kunnat lyssna på mer än max två bidrag från någon av de där festivalerna innan jag blir så trött på det att jag måste stänga in mig på rummet och lyssna på lite riktig musik på max volym o x antal timmar för att återhämta mig.

...hjälp, vad är det med mig och långa meningar idag?...

Förutom denna träff så ska TeaterPåHjul ha ännu ett möte under söndagen och detta är inget litet ovissentligt heller. Castingen av våran 6:e och sista medlem har nämligen påbörjats och på söndag ska vi träffa en kandidat - ja, Jocke haha nu fick jag den äran att avslöja oss. Vidare så har vi gjort en del stora avgöranden och förberedelser inför arbetet med att omvandla TeaterPåHjul till Föreningen TeaterPåHjul. Framöver satsar vi på två möten i veckan för att maximera vår effektivitet

...helt ärligt vad är det för fel på mig, "maximera effektivitet" (???)
har jag gått och blivit en terminator...

FannyJockeShvan 
Avslutningsvis så vill jag ta tillfället i akt att offesiellt här på bloggen önska Amina grattis i efterskott på födelsedagen! Hoppas man känner igen henne nästa gång vi ses för nu har hon ju faktiskt blivit ett helt år äldre. Jag gjorde även - som fotoansvarig för ge ännu en liten inblick i vår verksamhet - så att jag la upp lite bilder (de du ser här ovan ) från vårat senaste Manus-möte i onsdags.

Och med det säger jag
Stor kram och hej så länge!

...eller kanske "I'll be back" vore mer passande...
                            


Byta namn? Nej tack.

Under senaste möten diskuterade vi hurvida vi kommer att bli en förening. Vi hade hittat ett hjälpmedel som verkade förträffligt bra, fram tills vi upptäckte att vi var tvungna att byta namn om vi skulle ta hjälp av dem (?)
Ingenting att varken acceptera eller tolerera.
Men som Shvan säger så har vi det ganska klart över hur vi skall göra nu.

På söndag kommer vi, om allt går enligt planerna, att träffas allihopa för en ganska spännande grej. Vågar inte säga för mycket än, men det är någonting vi väntat på länge nu som vi äntligen kanske kan sätta lås på. Kanske.

Det var allt från mig denna härliga Fredag :)

Lev som ni lär
//
Shvan´s here

Hej alla.
Som Fanny och Jocke skrev så har vi haft möte och det var mycket som diskuterade
kring om hur vi ska bli förening, det finns 2 olika sätt som vi har tittat lite närmare
på men till slut blev valet självklart om hur vi skulle bli en förening.
Vi har pratat med lite olika företag om sponsring och stöd med pengar för att
vi är ju som ni förstår i behov av det i och med denna turnén och nu på måndag
så ska vi på möte med ett företag som heter "Snabba Slanten" som är någonting
för alla ungdomar i Göteborgs-trakten.
Vi har som sagt ännu en dag i veckan vi ska träffas och det blir på torsdagar.
Vi måste bli klara med manuset i april och nu i början kommer vi träffas varje torsdag
att ägna tid åt manusskrivandet endast, i framtiden kommer vi nog träffas fler dagar i veckan men eftersom alla går i skolan och måste ha extrajobb så blir det lite tajt med tid.
Det var allt jag hade att säga nu men jag kommer skriva snart igen.

Ha det bra alla


Kreativt effektiva!

Jag kan inte annat säga än att jag är stolt över oss allihopa och mycket nöjd över vad vi har åstadkommit. Precis  som Fanny säger så ägnade vi mycket tid till manus igår, klurade fram en riktigt bra scen om jag får säga det själv, allt var exemplariskt förutom det lilla, eller ganska stora faktum att jag och Anton inte fick våran vilja igenom gällande en viss sekvens i scenen. Häxorna Shvan och Fanny ställde sig över oss, trampade oss på tårna och visade med blickarna vad dem tyckte om oss, hahahaha. Nästan.
Men men, skam den som ger sig, nästa gång är det våran tur att få revansch. Dem där två typerna skall allt få veta att dem lever :)

Nu skall jag ta mig hem genom snön och försöka ignorera kylan.
Ha det bra

Möte!Hej alla! Kom precis hem från ett möte! Det var väldigt roligt som vanligt och gruppen fortsätter ta sig framåt. Vi gick igenom de vanliga punkterna, sedan satte vi oss och skrev manus! Vi fick ihop en ny scen...arbetet går bra nu. Vi kommer träffas väldigt mycket framöver, Nästa vecka är det möte både onsdag och torsdag. Onsdag blir det mer möte egentligen, på torsdag ska vi skriva manus. Vi måste ju bli klara med det, men vi ses faktsikt redan nu på lördag då hela gruppen ska se på melodifestivalen! haha det var allt från mej nu, men skriver förhoppningsvis ganska snart! pussar


Lördag

Lördag, melodifestival och alla hjärtans dag.
Mycket riktigt befinner sig Anton på annat håll mot övriga hjul idag, men han hann allt in på bloggen en stund. Man kan ju inte göra annat än att beundra den vackra renoveringen av vårt lilla skrivhörn - det är helt klart vad jag offeciellt tycker... inofficiellt saknar jag vår fina svart-röda sida!

Ni kanske har märkt att jag är den lite mörkare i vårt gäng och det är väll ingen hemlighet. Något som är en hemlighet, men som jag tänker avslöja nu är att jag väldigt lätt blir grymt svartsjuk. Nu när jag besökte bloggen vår var det första jag såg Aminas proffsiga underskrift. En sån vill jag också ha!

Grym på effektiva lösningar som jag är så bakade jag kvickt ihop mina problem i ett bra påhitt. Jag har skapat mina egna små underskrifter som går i de härligt vackra färgerna rött och svart bland annat. Ha-ha-ha! Problemet är löst och jag kan sova lugnt. Såklart vill jag även avrunda med att önska dig en underbar avslutning på alla hjärtans dag. Hoppas du har någon att pussa på. Om inte så är det bara att ringa Shvan!

Puss

Nu är det bara "Ja" som saknas

Hej alla.
Som Amina skrev så är vi äntligen klara med all datum och tid när det gäller Turnén.
Det har tagit långt.  Vem har sagt att det är lätt att få 54 skolor runt om i Sverige att
gå ihop med tid och datum, men men, det är inte meningen att allting ska vara lätt.
För att allting ska vara perfekt nu så krävs det att alla skolorna ska tacka Ja till datum
och tid annars kommer vi få göra om mycket, men det får vi ta då. Som Amina sa så
kommer vi ha hört av oss till alla skolor inom ett par veckor och då kommer jag självklart
skriva hur det gick men nu får vi hålla tummarna för att de inte vill ändra datum eller
i värsta fall tacka Nej.
Några av skolorna vi ska besöka är Angeredsgymnasiet i Göteborg, Per Brahe gymnasiun i Jönköping,
De Geergymnasiet i Norrköping, S:t Eskils gymnasium i Eskilstuna och Anderstorpsskolan i Skellefteå
plus 49 gymnasieskolor till som sagt.

Nu ska jag hoppa in i duchen jag också, sen gäller melodifestivalen.
Ha de bra allihopa


En hård dag!

Nu har Jag och Shvan suttit i flera timmar med kartor och försökt planera in resvägen efter skolornas läge. Låter nog inte så himla jobbigt, men jag tror att bara skolorna i Stockholms län tog 2 timmar. Nu har vi svettats, skrikit och skrattat alldeles för länge, men nu är det äntligen klart. Så nästa vecka ska vi börja ringa runt till skolorna runt Göteborgsområdet, och veckan efter det så är det Stockholmsregionen som gäller. Hoppas bara att alla är lika positivt inställda som angeredsgymnasiet! Vi har planerat in 54 skolor i Sverige med estetiska programmet (teater). Shvan är som vanligt inte riktigt nöjd, men jag antar att vi får nöja oss med dt.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!

Tack å hej!
Hjärtan, Hjärtan, Hjärtan!

Glad Alla Hjärtans Dag!


Jag känner mig otroligt kreativ då jag sitter här och pluggar manus, läser på det vi skrev sist och känner mig typ asnöjd. Klockan är hyfsat tidigt på morgonen för min del, men på grund av högljuda telefoner och hysteriskt folk i andra änden av dem, kunde jag inte sova vidare. Så här sitter jag nu, med Aminas rosa hörlurar på huvudet och en kopp the bredvid mig, medan Amina och Shvan sussar så sött bakom mig, (För er som missat den delen så delar jag och Amina lägenhet. Som vänner för övrigt.) men hur som haver, så fanns det faktiskt ingen bättre tidpunkt för mig att plugga på manuset än när det är tyst omkring mig och jag får utlopp för det som behövs för att riktigt gro in karaktären in i mig (det där lät asfint om jag får säga det själv).

Idag skulle hela gänget se Melodifestivalen tillsammans, men eftersom det är Alla Hjärtans Dag så hade Anton saker att göra på annat håll, Fanny också för den delen.  Därför återstår jag, Shvan och Amina till ikväll, vi ska ha det så mysigt :)


Återigen, Glad Alla Hjärtans Dag och ta hand om dem ni älskar!

///


hej hej...

Det var ett tag sen jag skrev här, slarvigt av mej. förra veckan hade vi tyvärr inget möte men de andra hjulen var och såg på en pjäs på onsdagen, jag missade tyvärr det, Den här veckan har vi som Jocke sa haft ett möte och det känns verkligen som att saker går framåt! Det går väldigt snabbt när vi skriver manus, det går faktiskt lättare än vad jag hade trott. Jag längtar så efter att få se lokalerna ( Hann ju inte se dom när de andra gjorde det ) och längtar efter att vi ska börja repa. Men det kommer förhoppningsvis gå undan. Måste också säga att jag tycker att bloggen har blivit väldigt fin.
Ha det fint alla!

Wonderbart!

Tjing!

Igår satt vi på möte nästan hela dagen, de första tre timmarna ägnade vi åt själva turnén och allt som behövs göras innan, vi la även tid på att slå våra kloka hjärnor ihop för att få ihop en extremt känslig scen mellan mig, Anton och Fanny, den har en viktigt del i pjäsen och skall dessutom skall börja repeteras snarast. Nu börjar vi närma oss mer och mer känns det som. Vi gjorde även en del ändringar i karaktärerna för att få allt att gå ihop i slutändan. 

Imorgon skall Shvan hämta nycklarna till lokalen, vilket betyder att allvaret börjar nu, på riktigt :)Steg för steg

Hej allihopa.
Det känns som att det var jättelänge sen jag bloggade sist, men nu är jag här igen.
Idag har vi haft möte med Teater På Hjul och vi har diskuterat väldigt mycket idag och
även varit på möte hos Johan på studiecirkeln. Teater På Hjul ska bli en egen förening =).
Vi diskuterade en hel del annat också, bl.a replokalen vi har fått helt gratis, vilket är helt underbart.
Nu är det spikat när första föreställningen äger rum. Det blir den 7:e september på Fässbergsgymnasiet
i Mölndal, vi börjar med alla gymnasieskolor i Göteborg och sedan bär det av enda till Kiruna
och det känns jättekul.
Det var väldigt mycket annat som vi tog upp på mötet idag men jag lämnar över lite till de andra
hjularna annars blir jag kvar här hela natten.
För övrigt så hoppas jag att ni alla mår bra.
Vi hörs allihopa :)


Hallå där ute!

Hejsan allihopa,

Jag ber om ursäkt för att jag inte presenterat mig förut. Jag heter Amina och det är jag som är ljud- och ljusansvarig på "Teater På Hjul".

Jag har känt Jocke och Shvan sedan tidigare och när de berättade att de ville starta en teatergrupp som de ville turnera med så förklarade jag för dem att de skulle behöva en ljud- och ljustekniker. De tog med mig med öppna armar och det är jag glad över!

Jag har tidigare praktiserat och jobbat ideélt på ett ställe som heter Gisleparken som ljud- och ljustekniker.

Där har jag jobbat med live-framträdanden med flertalet svenska och världskända artister.

Jag ser verkligen fram emot denna resa som ska ta start den 7:e september i år,

och tror definitivt att det kommer att bli bland det roligaste jag gjort.

Ha det fint tills nästa gång vi ses :)


En tom vecka

Ja, sanningen är inte vacker, men den ska väll meddelas er trots allt. Det är som så att Anton inte har träffat på något utav hjulen i ett uppstyrt möte under förgående vecka. jag vet! Visst är det hemskt?!

Trots detta värkar det som att - hör och häpna - saker faktiskt händer i vår lilla verksamhet trots att jag inte är så insatt i det hela. Under eftermiddagen fick jag en snabb genomgång av vad som var i görningen från Shvan över telefonen. Vi har fortsatt kontakt med Studieförbundet Vuxenskolan, alltså de underbara människor som ska hjälpa oss att bland annat bli en studiecirkel. Snart är det dags för ett nytt möte med dessa. Dessutom har press från media gjort det ännu viktigare att snarast göra framsteg i skrivandet av manuset. Det verkar som att tidningar är särskilt intresserade av min karaktär vilket är hur kul som helst.

Nå väl. Nu vet ni precis lika mycket som jag gör. Efter onsdagens möte hoppas jag på att vara lite bättre insatt.
Ha ett underbart sportlov för er kära skolkamrater!
       

Bullar och Mjölk!

För er som intresserar er så har jag under de senaste dagarna trånat efter kanelbullar men inte inskaffat ingridienserna till det, fram till idag då en god vän till mig tog tag i saken. Jag är henne evigt tacksam. Med andra ord så har jag äntligen fått en släng kanelbullar, även med mjölk, även om det inte är min favoritdryck direkt.

Men från något helt ointressant till något mer exhalterat; (och anledningen till att jag faktiskt skriver) Teater På Hjul har skaffat lokal! Vi kan inte annat än att tacka Johan från Studiecirkeln i Mölndal för allt, han har varit till stor hjälp de senaste och vi känner verkligen att vi fått ett riktigt lyft vad gäller gruppen. På onsdag skall vi på ännu ett möte med Johan där han ska hjälpa oss med masssa annat som vi behöver veta, bla hur vi kommer att bli ett registrerat företag. Jag är mer än taggad inför allt som ligger framför våra fötter nu, det öppnas mer och mer dörrar till större möjligheter och jag tror att jag pratar för alla när jag säger att det är först nu man känner att man har skapat något stort. Onsdagen innebär också manusarbete för hela slanten. Underbart :)

Jag, Shvan och Fanny checkade in Melodifestivalen i lördags och var väldigt överens om vissa artisters betéende, hahaha!

Anton kunde inte medverka på vår myskväll då han hade filminspelning, men han kom med den ypperliga idén att Teater På Hjul skall följa Melodifestivalen varje lördag tillsammans. Det ser jag fram emot, även om jag inte är lika mycket för melodifestivalen som tex Shvan som blir hysterisk varje år den skall sändas, men däremot tyckte jag att Petra Mede ägde hela programmet!Klämmer in den här underbart vackra bilden för er skull :)


Anar att ni som läste kände er förnärmade av min onödiga information i början, men jag kände att det var en bra uppstart på ett härligt inlägg.

Var hälsad


RSS 2.0