Rep och snören

C Teater På HjulMöte på möte och full fart i repandet för Teater På Hjul just nu. Adimistation har vi nästan ingen eftersom de flesta av våra kontakter har sommarledigt, men inte vi - åh nej! Senaste mötet genomfördes hemma hos mig under en eldag med manus i hand och humöret på topp (förutom hos Fanny som..ehum ja, obetett sig lite natten innan).

Vi traslar upp varje liten tråd och alla små snören under repandet och försöker verkligen sätta oss in i våra karaktärer och deras situationer. Snart är vi igenom halv manuset och har börjat diskutera inköp av rekvisita och kostym mm.

Idag är det inte bara en förträfflig lördag (apropå ingenting annat än att jag just kom på det då jag satt och renskrev mötesprotokoll från den gångna tiden) utan även lönehelg. Deta innebär mycket frö oss hjulare eftersom lön medför att hemsidan snart är betald och ligger uppe på sin domän. Sedan innebär det även att vi på allvar kan dra igång med all den marknasföring och annat som snart ska skylta i alla göteborgs hörn om de kommande trevligheterna under hösten.

Tills vi möts igen säger jag bara: Follow the white rabbit!

Må väl

Grattis Anton!

Hej!

Kikar bara in lite snabbt för att önska Anton Grattis på Födelsedagen! Anton blir hela 19 år! Spännande, spännande!
Vi får hoppas att han får en underbar dag med allt vad en födelsedag innebär :)

Grattis!
//

Inaktivitet och Harry Potter

Aj aj aj, det är ju så att det svider i alla ändar! TeaterPåHjul känner inga gränser då det kommer till inaktivitet. Hemsidan hoppas jag ni har sett och den inaktiva Anton ska så smårningom sätta sig och återskapa ett bildarkiv på den sidan som blir mer lätthanterliget. Möterna kommer inte tätt nu heller. Idag borde vi repat, men Stina fick förhinder och Jocke har gått och fått för sig att han är sjuk.

Igår hade vi heller inget möte... varför kommer jag inte ens ihåg, men jag svär och lovar på allt jag håller heligt (där ibland Harry Potter) att om mötet imon inte blir av så kommer jag hemsöka samtliga medlemmar. På tal om Harry Potter så hoppas jag du är uppmärksam på att premiären för den 6:e filmen är imorgon. Mig möter du om du ska till Bergakungen 14:30 - see ya!

Kram

Ett hej i natten!

Jag sitter uppe och kan inte sova alls. 

Skulle enligt planerna på möte med gruppen imorgon, men jag har gått och blivit en sjukling under dagen och får utebli imorgon för att inte smitta ner mina kära kollegor. Sitter dock och tjattrar med härliga Stina över Msn om vårt nya manus och våra karaktärer. Det känns bra gällande det, försöker bara få grepp om min kära rollfigur. Trodde det skulle bli en enkel match när man skapat den själv, men det har sina sidor det också, den måste ju levereras ut till fullo och jag måste fånga den till hundra procent, ge honom kött och blod och få honom att bli mer än den där bilden i mitt huvud som jag har :)

Hur som, på onsdag drar jag till Falkenberg för att bara koppla av och njuta av livet. Med mig har jag även Shvan (som för övrigt kommer att regisera under våra repetitioner, fram tills han börjar på SVT i Augusti) och några andra kära vänner. Men nästa vecka är jag back on track igen och kommer pumpa ut kreativitet så det räcker och blir över till hela Teater På Hjul.

God natt!


Äntligen!

För det första....vilket pissigt väder vi har. Såhär går det när man klagar på att det är för varmt folk! Sluta med det, genast.

Iallafall! Över till betydligt roligare grejer!
Hjulen har äntligen börjat rulla för våran lilla teatergrupp. Vi har kommit igång med våra efterlängtade repetitioner och för förstas gången på länge känns det som att allt har släppt.
Nu börjar det verkligen hända saker.

Denna vecka har mest bestått  av att läsa manus och det har verkligen gått jättebra. Dom första scenerna har redan präntat sig in i mitt minne. Det känns helt otroligt bra att vara igång.

Vi har även tagit lite nya bilder som snart kommer att läggas upp på våran nya hemsida, som jag hoppas att duinte har missat! http://www.teaterpahjul.dinstudio.se/
Gå in och låt dig bli hänförd...

Det här var väl egentligen det som jag hade att säga just nu, men snart hörs vi igen!
Ha en underbar helg!

Vidare planer

Hej alla där ute i värmen. Jag sitter vid mitt vidöppna fönster och har lyckats få igång fläkten min så nu har jag äntligen funnit ork nog för att skriva ett litet inlägg. Planering är beskrivningen på TeaterPåHjul:s verksamhet just nu och i väntan på att alla medlemmar ska återvända till hemmaplan så arbetar vi friskt med att förbereda marknadsföringen inför hösten.

Jag själv ska inte bara tillbringa denna soliga lördag i en sval och skön biosalong utan även på något utan Göteborgs många caféer. Om allt blir som planerat ska jag nämligen på en bloggträff idag för att marknadsföra vår blogg lite och detta genom en eftermiddagsfika med diverse bloggare.

Måndagen är den dag jag räknar ner till just nu eftersom vi då ska sätta oss alla skådespelare och läsa igenom manuset tillsammans för första gången. Detta kommer antagligen att ske i vår älskade Slottskog så har du vägarna förbi och är på rätt plats vid rätt tid så kanske du med lite tur kan få tjuvlyssna på en del av manuset som kommer spelas upp under hösten här i Göteborg.

Nu har jag sagt mitt och för att inte få stämpeln som allt för seriös så avslutar jag inlägget med det härC Anton Ekenberg

Puss och kram

Onsdagsmöte

Hej alla därute!

Idag har alla hjul, förutom Fanny som gottar sig på Arvika, träffats och haft ett litet administrations/manus/prata-igenom-vad-som-egentligen-försiggår möte.
Eftersom det har varit svårt att samla hela gruppen under en lång period(vi lyckades inte ens idag) så har det skapat oroliga känslor bland medlemmarna.
Det är svårt att veta vad som egentligen sker och om viljan och motivationen fortfarande finns kvar när det hela tiden kommer saker imellan för att kunna genomföra ett möte.

Detta ämne var bla det som togs upp på dagens möte och förhoppningsvis kommer det att bli skärpningar.
Vi har ju ett manus, det är bara att vi repar på det!
Vi kanske tom, *ta i trä*, har ett ställe att spela på i höst.
Marknadsföringen sker hela tiden.
Det enda som krävs är att alla verkligen satsar på det här, att ingen släpper taget.
Engagemanget MÅSTE vara på topp.
Detta gäller samtliga medlemmar, inklusive mig. Alla är jätteduktiga, men måste ta det ännu längre.

Om det går igenom så kommer tom vi att ha en upprustning av våran blogg, nämligen en helt ny hemsida. Så om ett tag kommer det att bli enklare för dig som läsare att navigera dig på sidan, till vårat bildgalleri, information etc.
Bloggen kommer självklart vara klar, på samma address, men kommer att länkas från våran hemsida.

Japp, detta var en snabb uppdatering av vad som pågår i Teater På Hjul's förvirrade tillvaro just nu.Puss och hej, trevlig tjej


RSS 2.0