We're great!

Hej!

Jag kan inte annat än att säga att vårt land äntligen har bevingats med sol och värme! Jag är superglad över det och under dessa härligt lediga dagar har jag tillbringat nästan all min tid på stranden och bara njutigt av tillvaron. Självklart har  många av mina tankar förts till Teater På Hjul och jag har peppat ordentligt. Manuset håller just nu på att läsas igenom av mina kära motspelare och under morgondagen skall vi träffas och bearbeta det som behövs. Vi skall även diskutera vår Hemsida som inom kort kommer att lanseras. Självklart kommer inte det att hota bloggen, den kommer fortfarande att leva kvar, ni kommer bara kunna gå in mer på djupet hos Teater På Hjul.

Om allt går enligt planerna så börjar repetitionerna under nästa vecka, imorgon blir det mest administration eftersom det bara är jag, Stina, Anton och Amina (Ljud- & ljus) som träffas. Fanny är på festival och Shvan, som kommer att regissera när vi repeterar, är i Norge.

Gå ut och smält i värmen ni också nu!

Ses!

En underbar dag!

Hej alla svettiga människor.

Eftersom det har varit lite segt med inlägg från dom andra så tänkte jag iallafall bidra med lite härlig måndagsläsning.
Har idag avnjutit en helt otrolig dag i slottskogen med min kära pojkvän och har förhoppningsvis blivit lite brunare hehe.

Sitter nu hemma och slappar och återhämtar mig efter dagens sol och helgens bravader, som bestog av röj på
Metaltown och att fira min systerdotter som fyllde 3 år. Vilken kombination! Förövrigt finns grymma intervjuer från Metaltown och annat smått och gott att läsa på Göteborgs största metalblogg: http://www.loudfarmer.com/

Måndag...dags att planera resten av veckan nu.
Det var ett tag sen vi träffades i gruppen. Hela förra veckan försvann pga olika anledningar och jag har knappt hört ett ljud från dom andra. Hoppas ni alla mår bra!
Annars ska jag slå er på onsdag.

Ska nu sätta mig och läsa igenom vårat fina nya manus!
Ska bli spännande. Puss på er!


Åh!

Heeeej!

Idag skiner solen, men inte bara utomhus utan även hemma hos mig. Närmare bestämt så känns det som att JAG skiner.
Det enda som jag har tjatat om i flera månader nu är att mitt nät har legat nere, och att jag inte har haft en jävla aning om hur jag ska fixa det.
Mycket krångel till och från har gjort att jag nästan gett upp hoppet. Men icke!
Idag så hände det äntligen!
Min kära bror kom över och hjälpte mig att försöka få det att funka och vips så funkade det!
Så ett enormt stort tack till honom. Nu behöver jag inte känna mig socialt missanpassad bland en grupp som faktiskt kan nå ut till varandra genom internet.
Tack och åter tack!

So, Im back in the game.

Thats all for now!Ett skepp kommer lastat med ett sprillans nytt manus!

Hej kärlekar!
Kikar bara in lite snabbt för att berätta att det nya manuset är färdigt!
Jag är nöjd, glad och lättad. Det känns skönt, nu kan vi slappna av och endast tänka på repetitionerna.
Det är nu det roliga börjar, äntligen :)

Det ser ljust ut för oss nu *Peppar, peppar*

Mer info kommer! Lovar!Anton drar iväg

Oj oj och ack ack vad det finns nyheter inom Teater På Hjul just nu.

Manus bokstavligt talat sprutar utr oss och nyrligen hade vi en enligt mig väldigt givande workshop. Dock är detta ingenting som jag kommer gå in på för jag har bråttom och press på mig just nu. Anton drar nämligen iväg till Malexander i Östergötland och sin där liggande sommarboning för att fira midsommar. Det är ingen idé att du googlar det för allt du får upp är bilder på poliser. Varför detta är kan du ju i och för sig fundera över tills jag är tillbaka. Övriga hjul rullar såklart som vanligt och mig hör ni ifrån igen om en dryg vecka kan jag tänka mig.

Må väl och försök klara dig utan mina fina inlägg
Kramar


I väntans tider!

Hej allihopa!

Ja, jag har fortfarande krångel med mitt nät, och kan endats kommunicera genom att låna andras datorer så jag tar varje tillfälle i akt att skriva ett nytt blogginlägg!

Det har ju skett stora förändringar i Teater På Hjul. Våran begåvade Shvan har ju,som ni säkert redan hört vid det här laget, fått en huvudroll i Andra Avenyn's spinoffserie Riverside! Helt underbart roligt, och vi är alla lika glada och stolta över hans framgång!
Fast...det kommer bli ganska tomt utan honom måste jag medge.
Ingen som sjunger falsksång eller är högljudd...hm, stort tomrum.

Att Shvan lämnar oss för ett tag har också medfört att vi var tvungna att lägga vårat färdiga manus på is och skriva ett helt nytt!
Som tur är så har redan Jocke påbörjat, och nästan skrivit klart ett helt nytt manus! Som förhoppningsvis vi ska börja repa på nästa vecka.
Den planerade turnén runt i Sverige kommer också skjutas upp, tills vi helt enkelt är hela ensemblen igen. Dock kommer det inte att hindra oss från att åka runt till olika skolor med våran nya pjäs!

Man kan säga att det här är som en pånyttfödelse för Teater På Hjul. Nya saker händer hela tiden känns det som och  man vet aldrig vart det kan sluta :)
Och nu när alla har tagit studenten så kommer vi ha mer tid till att träffas, vilket jag och alla andra vill. Annars piskar jag er!

Puss på er alla och ha en underbart trevlig helg i regnet!

Fullspäckat!

Hej alla nära, kära och inte så nära och kära!

Jag vet att jag inte varit aktiv på ett tag gällande bloggen men jag är faktist tvungen att använda den hederliga ursäkten "Jag har haft alldeles för mycket att göra"

Och det är faktist sant! Studenten är nu genomförd (för övrigt så var det den bästa dagen i mitt liv), sedan har jag också varit och firat andra studenter. Men det är inte det som gjort mig upptagen. Som tidigare nämnt så har Shvan fått en roll i SVT:s nya webbsatsning Riverside, Är verkligen jätteglad för hans skull och tycker verkligen att han förtjänar det här!! Men som ni säkert redan förstått så har det innebärt lite komplikationer för Teater På Hjul, så vi är just nu inne i en fas då vi ändrar stora delar av konceptet och jag håller på att skriva massor av ord på massor av papper så jag känner mig snart helt och hållet förlöst. Men allting hålller på att åtgärdas, tro mig, jag håller i spakarna.

Teater på Hjul  står fortfarande, och lita på mig när jag säger att hösten kommer vara fullspäckad.
Shvan kommer ni kunna följa i höstens nya dramaserie Riverside, missa inte det!
Studenten var underbar! Grattis till dig också Anton! Inte för att jag *host* har fått något *ehm* grattis från dig heller *host*

Ta det lungt nu folk!

Emanuel och Student

Premiär för filmen som förde oss samman och var grunden till att Teater På Hjul bildades. Emanuel av Emma Sernemyr, baserad på boken med samma namn, hade premiär sista söndagen i Maj och vi var där på en VIP-visning. Det var underbart!

C Anton Ekenberg

Anton (samt Shvan, Jocke, och Amina, men jag fick inget grattis från dem så vi ignorerar dem lite) Tog studenten i fredags och är nu en fri man och heltidsanställd fritidsforskare och även Teaterpåhjulare. Hipp hurra för mig (och de andra såklart)!

C Anton Ekenberg

Avslutningsvis så kan det hända att bildarkivet är något uppdaterat. Ta dig en kik vet ja! ;D
Puss och kram

Grattis Jocke, Shvan, Amina och Anton!

Nu har alla i teater på hjul tagit studenten. Igår var det Jocke, Shvan, Amina och Antons tur!

GRATTIS!

Jag var med när Anton sprang ut och det var väldigt roligt att se ett hjul bli klar med skolan. Hann tyvärr inte till de andras utspring eller någon motagning, för var tvungen att jobba på kvällen. Men nu när vi alla är klara ska vi kunna lägga mycekt fokus på teater på hjul.

Som Shvan skrev här nere har han ju fått en roll hos svt! Det är jättekul och vi är jätteglada för hans skull samtidigt som det är tråkigt att han inte kommer kunna vara med i en pjäs med oss i höst. Men längre fram! Nu hoppas jag bara att det ska gå så bra som möjligt för honom hos svt. Shvan är grym så det kommer det helt säkert göra.

Planerna har ju ändrats lite för oss i teater på hjul, vi hade ett möte i replokalen i Onsdags där vi bestämde lite mer och vi kommer nog diskutera ännu mer under veckans möte. Mer information kommer då!


God bye my lover

Hej alla.

Det var länge sen som vanligt men denna gången har jag en väldigt bra ursäkt, jämfört med alla andra gånger till varför jag inte har skrivit på bloggen. Det var nämligen så att SVT ska göra en spinoff till serien Andra Avenyn som ska heta Riverside, det ska bli en webbsatsning. De sökte skådespelare på en öppen casting den 17:e maj, jag var där och försökte göra mitt bästa, efteråt gick jag runt i en hel vecka och måste dåligt och väntade på ett samtal som jag hoppades skulle komma om att jag var en av de 24 deltagare av alla sökande som gått vidare. De skulle höra av sig på fredagen den 22:a maj senast. Jag gick runt på fredagen och var väldigt nervös och 18.30 får jag ett samtal från produktionsledare för Riverside vid namn Marie Liljenor om att jag har gått vidare. Jag var överlyckligt och visste inte vad jag skulle ta mig till. Nu hade jag en vecka framför mig som jag skulle göra olika övningar och provfilmningar på Andra Avenyns studio med 23 andra deltagare och kämpa för en av 5 huvudroller som skulle delas ut. Jag bodde med de andra underbara deltagare på en lägenhetshotell och hade en helt underbar vecka. Efteråt var jag väldigt onöjd och tänkte att jag inte skulle få någon roll för jag inte gav allt kännde jag. Men det sägs även att om man är nöjd så har det gått dåligt och vice versa. Det visade sig stämma för på dagen efter att workshopen tog slut, alltså på fredagen så får jag ännu ett samtal från Marie Liljenor och denna gången berättade hon att jag fick en av huvudrollerna. Jag var naturligtvis överlycklig och har nu skrivit på och är anställd från och med augusti av SVT. Detta innebär tyvärr att det inte blir Teater På Hjul för min del i höst, men I'll be back. Nån gång måste jag göra någon uppsättning med dessa underbara Teater På Hjul skådespelare och även min nära vänner privat, men om detta skulle vara om 1 år eller 10 år kan ingen svara på. Så nu ska jag faktiskt vara med på deras möte ikväll och vi har nån sorts "krismöte" eftersom det är mycket förändringar när det blir en mindre. För att undvika all missförstånd så vill jag bara tillägga att vi hade som regel från första dagen att om någon skulle få någon större roll inom en större produktion så skulle man självklart ta det.

Detta var alltså mitt avskedsbrev, skulle man kunna tro men jag kommer säkert glida in som ett litet pappersflik då och då på bloggen.

Missa inte nu att se mig där och hade bäst alla.

Här är alla 5 lyckliga som fick roller:Madeleine, Jag, Anton, Frida och Jonas
RSS 2.0