Vi önskar Trevlig Valborg!


Hetta!

Vårsolen börjar sakta ta tag i våra humör och göra oss så glada, pigga och kreativa som vi bara kan bli!
Som Anton så fint beskriver i förgående inlägg, så stämmer det att vi fått lite bidrag till diverse behövande medel. Det känns härligt, ju mer stöd vi kan få, desto smidigare kommer turnén och allt förarbete att gå.
Idag är det valborgsmässoafton, men Teater På Hjul känner sig inte hindrade av det, vi tog oss tid och offrade oss för att kunna ha en timmas administrationsmöte idag. Det är mycket som behöver tas upp och pratas igenom, eftersom det är mycket som händer just nu. Jag själv tillexempel, har en ganska viktig punkt att ta upp.

Tills dess skall jag bara njuta av solen, värmen och gott sällskap.Hoppas att alla där ute får en härlig Valborg och tar hand om varandra!


Manlighet endast

Det är horribelt! Hemskt helt enkelt och mer behös inte sägas... men det tänker jag göra ändå.

Idag var en viktig dag för TeaterPåHjul:s räkning. Vi var på ett möte med en bidragsgivare och kom fram till en summa som vi kunde få i stöd. Jag var peppad som aldrig föll och stod på plats fem minuter före avtalad tid. Och minuterna gick. Till slut visade det sig att vare sig Fanny eller Stina skulle dyka upp då de fått förhinder. Shvan och Jocke kom dock, men först en kvart senare. Jag var lycklig över att träffa mina manliga kolegor, men hade sett fram emot att återse flickorna igen och blev riktigt nedslagen då jag inte fick som jag ville.

Som tur var fanns det hallongrottor på mötet som min ilska mynnade snart ut i den småkäcka munterhet som brukar vara mitt humör då kakor finns i närheten. Hur som helst så flödade testosteronet för oss denna dag då tre svettiga män kämpade med näbbar och klor för att få lite pengar till  vår turné. Och det gick minst sagt bra!

Med all manlighet som hänger kvar i mig nu efteråt så känner jag att jag måste komma in lite mer i min naturliga ställning och därför ska jag komma med det småhomosexuella uttalandet om att tre i gruppen skaffat nya helt fabuolus frisyrer, samtidigt helt av slump.

Ta-da-dam

  Shvan med ny frisyr  Anton med ny frisyr  Jocke med ny frisyr 

Jag håller tummarna för ett mer välfyllt möte i morgon. Stina kommer inte kunna medverka, men man får i alla fall träffa en Fanny och kanske även en Amina om man har tur så helt dumt blir det ju inte. Stina kommer såklart saknas dock.

Puss på henne, de andra flickorna, de manligt svettiga männen och på er!

hmmm...

Jag är ganska dålig på det här med rubriker, men det får ni stå ut med.

Nu kände jag att det var dags för mig att skriva ett inlägg här igen. Är helt ledig idag och då får man passa på att uppdatera bloggen. Tycker att´det är bra att ´vi har börjat videoblogga, kanske blir lite roligare att följa oss då. Det hade jag tyck i alla fall. Förhoppningsvis kommer det kanske någon video från mig någon gång också, ska lära mig hur man gör först, hahah. Är helt värdelös på sånt egentligen, men det har ni nog märkt. Lägger sällan upp bilder även om Anton och Stina så snällt lärde mig hur man gör,

Japp, igår var teater på hjul, (eller Jocke, Anton och Shvan) och såg på sista föreställningen av min pjäs. Det känns väldigt tråkigt att det är slut, men det var kul att mina älskade hjul var där och såg sista föreställningen.  Och nu kommer jag kunna känna mig lite mer deltagande i teater på hjul och vår pjäs!

Vi har som vanligt möte imorgon, och på torsdag. Ska bli roligt, snart skriver nog något annat hjul med lite mer information!

Massa kramar

Morgonkvist

God morgon allesammans!
Jocke här, klockan 09:42 på morgonen. Pigg som en lärka!

Det har varit ganska mycket att stå i den senaste veckan, inte bara inom Teater på Hjul utan även massa annat. Fanny blev till exempel klar med sin slutföreställning igår, och självklart var vi på plats och såg det, tyvärr fattades Stina. Fanny var otroligt duktig måste jag säga, vi e så stolta så :)

Annars flyter allt på hyfsat bra, det vi fokuserar mest på nu är manus och eventuella stöd vi kan få.

Föresten, nu har väl inte missat Videobloggen? :)

High Five

Något nytt är på ingång ...

Shvan presenterar stolt Teater På Hjuls nyaste nyhet ...ursäkter...

Oj, det var väldigt längesen jag bloggade nu. Det känns som att det var väldigt längesen jag var på ett möte också. Det beror mest på att jag spelar en pjäs i skolan nu, vårat slutprojekt i scenisk gestaltning c. Det tar tid och energi, men är ocskå en av de roligaste och utmanande pjäserna jag gjort.

Jag har också jobbat mycket den senaste tiden vilket lett till att jag varken hunnit eller orkat skriva speciellt mycket här.
Men ska försöka bättra på det.

Så, då var jag klar med alla ursäkter, nu till ltie roligare saker. Vi har möte idag, det ska bli roligt att träffa alla och fortsätta med manusskrivandet. Ska ge mig iväg om en stund till jockes och aminas lägenhet. Jag tror som Anton skrev att manuset är på bra väg att bli färdigt. Det går undan när vi skriver och vi vill börja repa allihopa.

Det var allt från mig idag, många kramar

Resultatens tid

foto av AntonÄr det någon mer än jag som håller tummarna för att Shvan inte har fler bilder att visa upp från Sci-Fi mässan? man blir ju avundsjuk som bara den. Det var ju inte direkt som att jag stod och diskuterade livet med Mads Mikkelsen större delen av dagen, haha.

Jag går just nu med ett djupt sår i hjärtat och tårade ögon över uteblivandet av dagens administrationsmöte. Dagarna som går mellan att jag träffar alla mina hjul känns längre ju bättre jag lär känna dem och just nu vill jag inget hellre än att sjunka ner soffan bredvid Fanny och Stina samtidigt som man drar djupa livgivande andetag från Jocke och Shvans blossande. Nej, nu kan jag inte prata om det mer. Längtan blir bara värre.

Vi kommer snart få klart manuset. Det känner jag på mig - detta är nämligen resultatens tid. Novelfilmen som TeaterPåHjul har att tacka för sin uppstart ska snart ha en redovisning och förhandstitt kring sig. Sedan är det bara en fråga om veckor innan den färdiga filmen har premiär - Jag ska äntligen få se mig som Emanuel. Sedan så har mitt projektarbete, även detta en film, haft premiär idag och visas nu på min skola med jämna mellanrum. Klart att manuset kommer bli klart. Det skulle inte förvåna mig om hela pjäsen blev klar nu i dessa underbara tider.

All kärlek från

Tillbaka

Hej Alla.

Hoppas att allting är bra med Er. Jag har varit lite frånvarande, jag vet, som vanligt, jag vet. Jag har haft lite mycket att göra (hittar inte på någon annan ursäkt) hehe. Det är inte så långt tid kvar. Snart är vi klara med hela manuset och studeneten väntar för alla förrutom Stina :D.  Jag och Jocke har varit på möte idag faktiskt. Vi har varit på möte med en trevlig tjej som heter Malin, hon hjälper oss med att få in bidrag till turnen. Det är direkt ingen nyhet att det kommer kosta en hel del och det känns bra just nu, vi får kontakt med mera och mera olika ställen som man kan söka bidrag hos och det hade varit helt underbart att få lite pengar annars kommer vi få jobba en hel del i sommar, men men, va gör man inte för sin dröm?:D. Imorgon ska det vara administationsmöte men blir tyvärr inställd pga att jag och Jocke ska på jobbutbildning men det kommer vi ta igen på torsdagen och passa på att fortsätta att skriva manus. Jag har idag pratat med alla hjulare och de verkar må bra. Fanny har te.x uppvisning av sitt klass slutprojekt och de har gjort en pjäs som de visar just nu, vi från Teater På Hjul ska se den på måndag och se vår älskade skådis Fanny på scen. Anton stördes mitt i lektionen när jag ringde och Stina mådde bara bra.
Jag har inte så mycket mer att skriva men lovar att jag ska skärpa mitt bloggskrivandet och nu menar jag det också.=)


Det här är jag och Michael Biehn som har varit med i filmer som Aliens och
serier som Criminal Minds.

Ha de bra alla


Back in Action

Hej! Anton här tro det eller ej.

jag har ju inte skrivit nu på ett bra tag. Över påsken for jag upp till släkten i öst och när jag kom tillbaka var det the final hours med projektarbetet som gällde. Men nu är det klart! Jag tror själv att jag inte fattat det riktigt än... Det är inlämnat and done with. Bortsett från redovisningen det vill säga.

Teater På Hjul har därför fått stå ut med en något inaktiv Anton den senaste veckan, men trots detta så har inte bara arbetet förflutit utan vi har även tillsammans skickat in en provfilm till ett spännande projekt och manusarbetet ger mycket goda resultat. Jag tror inte jag har varit ensam om att ha lite extra stress och press på mig. Fanny ser man inte mycket av då hon repeterar för fullt med sin teaterklass och deras pjäs, Shvan somnade och kurade ihop sig mot mig senaste gången jag träffade honom och till och med Jocke och Amina tycker jag verkar lite mindre rappa än vanligt. Den där Stina har någon magisk, mystisk kraft och lyckas fortfarande hålla glöden uppe med skämt långt (och jag menar lååååångt) under bältet och en inbitenhet i sin roll som inte finner några gränser.

Men hur som helst - nu är jag tillbaka! Pigg på allt vad TeaterPåHjul och livet i allmänhet är. Och jag är säker på att övriga hjul kommer ha samma inställning nästa gång jag träffar dem.

Tills dess ska jag ladda hårt med rester av påskgodis och och en massa nyttig Television.
En stor kram från mig till dig

Alltid lika svårt att komma med en passande rubrik ... !

Klockan är tio över nio och jag är överpigg. Drack alldeles för mycket kaffe på mötet idag och misstänker att det är den utlösande faktorn. Vi skrev ännu mer repliker till vårt härliga grovmanus idag. Som tidigare sagt så börjar vi närma oss färdighet vad gäller manus, repetitionerna kan snart ta sin början och jag kan säga att jag längtar dit, så fort det administrativa är över så kan vi fokusera på föreställningen helt och hållet och bara känna turnén närma sig med stormsteg. För det är precis vad det känns som att den gör redan, det är inte så långt kvar som man kan tro nu, jag beundrar oss verkligen för att vi kommit så här långt. Det är fortfarande mycket att göra, men vi klarar allt!

Nästa vecka har vi möte med en möjlig sponsor och skall därför förbereda en presentation där vi skall berätta om oss och varför vi är i behov av stöd, det blir spännande.
Jag och Stina under dagens manusskrivning. Kreativiteten lyser! Eller hur?Lugna puckar där ute!

Sunny day

Hej alla.

Shit va soligt de e idag. Det känns skönt när man vet att sommaren snart är här
och det är ju inte bara själva solen och sommaren som väntar, utan även studenten för
vissa =).
Annars går allting väldigt bra med Teater På Hjul. Vi har nu blivit en förening:).
Repliker håller på och skrivs till manuset nu och det ser ut som att vi kommer bli
klara snart med allting och det känns väldigt skönt.
Vi har möte igen på onsdag och då kommer vi förmodligen ta en snabb administrationsmöte
och sedan börja direkt med att fortsätta skriva manus då vi inte skrev någonting i torsdag pga vi inte hann. Sedan är det ju manusmöte som vanligt på torsdag.
Vi ska även fylla i olika papper på onsdag för att söka olika bidrag som skulle hjälpa oss inför
turnén.

Jag har inte så mycket mer att tilläga förrutom att be alla gå ut i solen och njuta av den.
Ha de så bra alla


David Barclay.
Behöver jag säga nått eller är det ganska självklart vem det är?=)


Glad Påsk!

Idag är det påskafton, strålande sol och jag mår toppen !!

Har nyss vaknat upp denna härliga morgon. Skall alldeles strax göra lite frukost och dricka några koppar kaffe så jag piggnar till och håller mig uppe hela dagen. Veckan har varit hektiskt, kan man lungt säga. Möten, provfilmingar, manusskrivande och mycket annat har varit en stor del, men det har gått otroligt bra med allt det måste jag säga.

Den här helgen skall jag koppla av och bara umgås med vänner och familj, äta god mat och njuta av ledigheten. På onsdag är det nya krafiga tag om Teater På Hjul och vi har papper att fylla i ang. stependium och intervjuer att boka in.

Hoppas att allt är bra med er, ha en härlig Påsk och njut av varandra.

Glad Påsk!

Heldag i Partille

Ja, igår var det heldag hos Anton som Stina skrev. Dagen började vid tolv för mig, Jocke, Shvan och Anton då vi kom till Anton. Det var väldigt roligt och omväxlande att ha mötet i Partille, en väldigt rolig dag som gick väldigt snabbt.


Jag tycker verkligen att det känns som att saker går bra för teater på hjul nu, manusskrivningen går mycket mycket snabbare än vad jag trodde att det skulle göra. Men vi är ju effektiva och kreativa när det väl gäller :) Sedan har vi ju blivit en förening som nästan alla hjul nämnt nu och det känns väldigt bra.


Jag ser fram emot nästa möte, som inte är förän nästa Onsdag, och då lär manusskrivningen fortsätta även om det är administrationsmöte. Vi anser nämligen att vi kan hinna få in lite manusskrivning på onsdagsmöterna med, i och med att manuset känns väldigt viktigt nu.

Jaja, allt från mig den här varma dagen. Ut och njut av våren och värmen, men fortsätt läsa bloggen!


Ljusare tider!

Hej mina små kycklingar!

Ja det är verkligen ljusare tider, och då pratar jag inte bara om det underbara vädret som skiner utanför mitt fönster.

Vi har väl alla känt att tiden drogs åt lite väl snabbt. Helt plötsligt var vi inne i månad april och undrade vart tiden flygit iväg.
Det var fortfarande mycket som skulle fixas, och det rådde en undermedveten stress på Teater På Hjul's möten.

Men bli inte nervösa! Nu går allt precis som det ska i allt vi sysslar med.
Vi har blivit en förening, manuset är på vippen att bli klart och våra möten har helt eskalerat av dåliga skämt.
Det går helt enkelt superbra!

Igår, torsdag, hade vi möte igen. Fast det var lite annorlunda! För det första var vi inte ens hemma hos Amina och Jocke, utan vi var hemma hos Anton i Partille!

När jag kom dit så var det fullt igång med provilmningar för samtliga Hjul förutom mig (och  Amina).
Jag hade inte läst manuset innan och kände att det hade nog behövts lite längre tid att förbereda sig.
Men men, ni var iallafall jätteduktiga allihop!

Efter provfilmingarna var färdiga så fortsatte vi med vårat ordinarie möte och Anton bjöd på fika.
Fika som resulterade i sockerrush för mig och Jocke.
Kort sagt, hur roligt som helst! :)


Så, nu ska jag återgå till att njuta av min lediga dag.
Samtliga i Teater På Hjul önskar alla våra läsare en Glad Påsk!
Ät mycket choklad nu. That's an order.

HEJDÅ!
Förening.

Vi leder i kampen mot tiden !!

Vi har varit riktigt duktiga både igår och idag, vad gäller manus. Det har gått som ett rinnande vatten och vi har, som Anton skrev innan, ett färdigställt grovmanus. Idag tog vi även varandra i hand och satte oss och skrev färdiga repliker till en del av scenerna. Det bästa med allt är att vi trodde att vi låg efter för bara några dagar sedan, men vi har sparkat ikapp varandra så ordentligt att resultatet kommer bli oslagbart. Jag är verkligen nöjd med vår kreativitet. Nu är det upp till publiken :)
Men nu till det nästan viktigaste! Idag blev Teater På Hjul en förening. En organisation, u name it! Vi fick vårt organisationsnummer idag och man känner verkligen att vi har kommit långt nu. Minns starten för ett halvårsedan, vem kunde tro att vi skulle komma så här långt? Antar att vi någonstans innerst inne visste, eftersom kreativiteten hos oss är grym och gränslös!  Vi är helt enkelt bäst på det vi gör och har all anledning att vara nöjda!

Imorgon är det heldag hos Anton som står på schemat, det ser man fram emot.

Tjing,

Den gläsen!

Lite creds till Anton för den nya bloggheadern kanske?

Jag vill inte veta av någon snuskig sammankoppling med överskrften, tack så mycket Jocke! Jag vet inte varför, men av någon anledning så har det härliga TeaterPåHjul-gänget börjat dra helt ologiska och omenade sexuella kopplingar till fullt normala saker jag säger. Jag har ingen aning om varför ehum host ehum.

Två suddiga hjulVidare så sitter jag och tar igen mig efter ett otroligt aktivt extramöte för manusskrivning. Jag kan inte fatta att jag ska få äran att avslöja detta, men det ser in sämre ut än att min våta dröm ska gå i uppfyllelse. Jo, det är sant - idag färdigställde vi den först hela grovversionen på manuset, hör och häpna. Jag blir upphetsad bara jag tänker på det. Dock blir vårt arbete nu bara hårdare och snart står jag inte ut längre utan måste ge mej in i härligheten och börja med repetitionerna. Vi känner alla detsamma skulle jag gissa och uppgifter tar vi tag i med den största vällusten och har hela tiden tankarna på det snart kommande klimaxet inne i oss.

... Jag är underbar eller hur?!

Imorgon är det administrationsmöte ch jag utlovar både viktiga beslutstaganden, en trevlig stund och en mängd pilska kommentarer från min sida som jag redan nu ber om ursäkt för.

Må väl du underbara läsare
 

I väntan på möte ...

Idag har Teater På Hjul ett extra-möte, varför? För att vi behöver justera manus och skriva så pennan glöder som det så fint heter. Det känns hemskt att erkänna det, men vi ligger lite efter med manus, det skulle varit färdigt i början av April, men det är det inte. Jag vet att allt kommer gå bra, men jag känner mig ändå stressad. Många scener är färdiga och behöver bara finslipas, men vi har också många som inte hamnat på papper än. Jag vet att det löser sig eftersom vi är så kreativa, men jag antar att det på ett sätt är ett bra tecken att man känner sig stressad. Hur som helst så kommer det att dyka upp en synopsis* här på bloggen över pjäsen, så fort allt är klart. Så håll ögonen öppna.

Nu har Shvan i alla fall ringt och pratat med alla skolor utan sju stycker som han skall ta tag i efter lovet, och jag har mailat dem alla, nu väntar vi bara på svar. En glad nyhet är ju att vi redan fått två skolor som nappat, så än så länge har vi två helt säkra skolor på schemat, de andra skall höra av sig innan den 24e April, men de har varit väldigt positiva måste jag säga.

Nu skall jag förbereda mig inför mötet i en varm dush.


Ha't bra

*' Synopsis, från grekiskans syn och optik (samskådande), kortfattad översikt över berättelse.


Shvan here

Hej alla.

Vill bara börja  inlägget med att säga att jag tyckte att Stinas inlägg var väldigt fint :), och tack, jag tror att jag talar för alla när jag säger att jag är glad du är en del av oss, vi är alla 6 som en stor familj. När man ändå kommer in på ämnet, det känns så sjukt när man kommer folk så nära på så här kort tid, för exakt ett halvår sen visste jag inte ens vilka hälften av Teater På Hjul var. Jag kommer ihåg det som om det var igår orden från en viss persons mun "Kan inte vi starta en teatergrupp typ eller nått?" kom ut, undra vems?haha. Det var den 17 oktober 2008, och de små orden utvecklades till att 6 personer ska ut på turné från Göteborg till Skelleftå i ungefär en och en halv månad och visa världens bästa uppsättning. Jag tror inte att jag kan säga något ord som beskriver den lyckan jag känner när jag vet att jag kommer åka ut på en turné för att arbeta med någonting som jag vet att vi alla brinner så mycket för, att kunna vara med ett gäng personer som jag inte skulle bytt mot några andra.


Nä, innan vi blir alldeles för sentimentala nu så kan jag berätta lite annat som händer runt Teater På Hjul just nu. Vi ska träffas på tisdag då alla har påsklov (förrutom Stina som har haft påsklov sedan snart ett år tillbaka då hon tog studenten) och skriva manus. Sedan träffas vi som vanligt på onsdag och torsdag,  torsdagen blir en extra lång dag då vi ska göra en annan sak som inte har med Teater På Hjul att göra. Mer än så kan jag nog inte säga, helt plötsligt låter jag som en jätteviktig människa. Men ni kommer få reda på det lite längre fram om det. Vi ska förmodligen komma fram till en tid som vi ska boka med tidningen QX på onsdag också, då vi tar upp ämnet homosexualitet så vill de intervjua oss, jag ser fram emot det. Alltid kul med tidningar/människor som är intresserade av Teater på Hjul/ämnena vi tar upp i pjäsen. Det var nog allt jag hade att säga just nu men något annat hjul kommer säkert att skriva snart.

Ha det bra allihopa.


Jag tänker skryta lite genom att ladda upp denna bilden. För alla som inte
vet vem han är så heter han Denny Trejo och är en välkänd amerikansk
skådespelare.


Hedrande

Hej hej!

Ville bara skriva lite snabbt angående den här helgen. Datum som för iallafall mig betyder mycket.
Igår lördagen den 4e april så skulle våran kära Heath Ledger fyllt 30 år. En man som framförallt de senaste åren har påverkat många människor på olika sätt genom hans otroliga engagemang för karaktärer.


Ett annat datum som man verkligen inte ska glömma är det datum som just nu råder.  5e april. 15 år sen Kurt Cobain dog. Och ja, jag säger "dog" för jag tänker inte diskutera vare sig han tog livet av sig eller blev mördad. Bevis finns för båda, vad man själv anser är en annan sak.
Det viktiga är inte hur, utan att det faktiskt hände.

Men varför skriver jag om det här?
Jo för dom var  artister, kreativa skapare. Dom var två människor som verkligen brann för det dom innerst inne ville. Dom hade en önskan som dom till varje pris skulle uppnå.
Jag har inga idoler, men dom två är några av dom människor som har, och fortfarande, inspirerar mitt skapande.

Att man kan driva sig själv till såna enorma höjder är både något som jag eftersträvar och ibland fasar. För oftast kan det som med Heath och Kurt ibland gå för långt.
Det blir för mycket helt enkelt och det är inte många som kan hålla en balans mellan det onda och det goda i att skapa något värdefullt och inspirerande.
Inte nog med att man själv hela tiden går på helspänn och har tusen förväntningar på hur slutresultatet kommer att bli, så är alla runtomkring en lika hetsiga själva. Undrar alltid vad ens nästa projekt kommer att bli och blir det inte lika bra som det förra så ratar dom det.
Försvinner man från kartan för en paus så är man som bortglömd.Det är egentligen konstigt att något så underbart ibland kan gå så fel. Den kreativa processen är svår och på nåt sätt går man alltid igenom den.
Då är det skönt att kunna ha Kurt och Heath i bakhuvudet, skänka dom en kram vart dom än befinner sig nu, och fortsätta göra det dom inte hann avsluta.


Mina Hjul, jag är stolt över att få vara en del av er,


Fanny här

Hej Hej..
Nu är det April, riktig vår äntligen och nu skulle teater på hjul vara klara med manuset. Men det är faktiskt på riktigt god väg och det har varit så mycket annat vi har behövt göra att det inte är konstigt att vi inte är fädiga. Men jag tror att det inte är så långt kvar tills vi står där med manus i hand och ska börja repa.
Det går väldigt bra när vi skriver och alla i gruppen sammarbetar bra tillsammans. Nästa vecka är det ju som sagt lov för oss som går i skolan och vi ska passa på att träffas så mycket som möjligt, har möten både tisdag, onsdag och torsdag.
Det känns att inte är så långt kvar tills turnen nu, bara några månader. När det är sommar kommer vi kunna  lägga ner massa tid på det här och få fram en jättebra pjäs.

Det var allt från mej den här varma vårdagen, Jag önskar alla en trevlig början på påsken o att alla blir lika pigga och glada av värmen som jag.


Uppgifter

Ännu ett produktivt möte är avslutat och Anton har för mycket att göra trots att det drar ihop sig mot helg.
Även om vi för det mesta enligt mig har en fantastisk stämning i gruppen så påverkas till och med vi negativt av att sitta inne i det vackra vädret och behöva knappra på datorn kvällarna i ända.

Och då som sagt till rubikens syfte. Som du säkerligen förstår så är det som alltid i mitt fall med syfte att klaga som jag bloggar. Jag har på tok för mycket att göra och har till råga på allt fått den otroligt åtråvärda men ack så tidskrävande uppgiften att förnya headern till bloggen. Detta med deadline imorgon och jag fattar verkligen inte hur jag ska hinna eftersom jag inte ens hunnit renskriva de senaste mötesprotokollen än. Hur som helst så är vädret underbart och det håller humöret upp vad som än händer.
Nu är det sol!
Snart är det påsklov dessutom - ett underbart tillfälle för somliga mediaelever att arbeta ikapp med diverse. Då ska vi inte bara ha ett extra möte för manusskrivning utan även göra en liten extra grej tillsammans i form av en inspelad provfilmning som vi ska skicka till ett produktionsbolag med en spännande grej på g.

Hyssh hyssh om det dock... men vem vet, kanske hamnar filmandet tillslut på bloggen?

Glad helg önskar jag dig! Inte för att jag inte tänker skriva snart igen (se sådan tur har du inte) utan för att jag själv behöver höra det för att kunna fokusera och tänka positivt.

Kramar
//

      

RSS 2.0