The Queen is Writing

ETT MÄKTIGT MÖTE

... ledsen för överskriften, jag var tvungen efter att ha sett Jockes! Mötet i veckan var en av de mer händelserika och intressanta på väldigt länge. Vi hade ett  möte tillsammans med ett skön kille, ansvarig för studiecirklar och som fotoansvarig skötte jag min plikt så gott som jag kunde. Alla skådespelande medlemmar var på plats då vi i samlad trupp spatserade mot platsen för mötet i ett mörkt, kallt, men ack så trivsamt Mölndal.

Hjulet Jocke  Hjulet Fanny  Hjulet Shvan

Vi fick mycket hjälp och information på mötet och följde direkt upp det hela med att åka för att titta på eventuella lokaler till vår repning och även vår casting. Fanny var tyvärr tvungen att dra sig hemåt och kunde inte följa med, men nu kan hon ju ta del av vår upplevelse genom det här inlägget - och det gäller även dig som läsare.

Shvan och Jocke granskar lokalerna
Shvan och Jocke granskar lokalerna...

Vi pojkar pratade efteråt och alla var eniga om att det här skulle kunna bli ett fantastiskt förmånligt sammarbete och skapandet av studiecirklar. i kommande vecka ska vi göra en officiell beslutsfattning kring det hela, då alla i gruppen är närvarande. Nu när jag kommer ihåg ska jag även försäkra lite kort att så snart jag fixat en digital version på det hela så ska såklart artikeln om oss - som fanns att läsa i förra veckans Mölndals Post - upp på bloggen för dig att beskåda.

PS: Tråkig detalj med att vara ansvarig för fotandet
är att man själv aldrig syns på kort, men det kanske
är för allas bästa, hahaha.


Nu önskar jag dig den trevligaste av helger!
MVH//

         

The king is writing

Hej underbara läsare och annat gott folk !!

Jag kan inte säga annat än att vi har fullt upp nu. Manuset är under produktion och vi har viktiga möten att gå på angående lokaler och bidrag.
Vi fick ett mail från en snäll tjej som tipsade oss om saker och gav oss lite hjälp på traven. Ett stort tack till henne.

Angående vår femte skådespelerska så är vi fortfarande öppna för ansökningar. Men som tidigare sagt så är det viktigt att veta att man har tid för allt det här och verkligen brinner för det. Självklart ser vi fram emot att hitta henne och lära känna henne.

Ha en fortsatt underbar natt. Jag själv skall krypa ner under täcket med en film och en varm kopp te i hand.


Imorrn är det möte!

ja, imorrn är det möte, inte bara vanligt möte utan vi ska ha möte angående studirecirkel. Spännande.  Nu har jag precis kommit hem efter en hel dag som statist hos SVT, och där var ju också min käre Teater på hjul kollega Shvan :D. väldigt roligt. Imorgon kommer vi förhoppningsvis fortsätta lite på mansuet vilket är det som känns som något av det viktigaste att vi lägger energi på. Imorgon träffas vi alla medlemmar igen, ska bli roligt som vanligt! Många pussar o kramar


Underbar vecka

Hej alla=).

Det har varit en underbar vecka för Teater På Hjul. Vi har varit
med i Mölndals Posten och fick vara med på en hel sida, tyvärr
så finns det ingen sida att länka till så att ni kan läsa den men Anton
har lovat att ta en bild på artikeln med sin kamera så att ni kan se den iaf=).
Vi har fått väldigt bra reaktioner på allting som stod med i tidningen också
och det är väldigt kul.
Vi har även tagit kontakt med studiecirkeln som verkar vara intresserad
av att samarbeta med oss och det är ju också jättekul.
Vi hade möte i torsdags och då var det dags att ta lite seriösa bilder, Anton
tog med sin kamera och vi tog fina bilder på oss som själva och lite
bilder då vi skulle vara våra karaktärer och de kommer också upp snart
så ni kan se de.
Nästa vecka har vi möte med studiecirkeln och det är lite annat vi ska göra
också och allt verkar gå så bra nu:D.
Jag har inte så mycket mer att skriva tyvärr men jag är säker på att en annan
hjul kommer att uppdatera snart.

Ha det så bra allaNy vecka

Ny vecka, nya utmaningar.

Anton räknar dagarna till nästa möte då arbetet med manuset ska fortsätta. Förra veckan var den trivsam vecka för TeaterPåHjul:s del. Jag, Shvan och Fanny såg en otroligt bra pjäs på Pustervik tillsammans och även om möte uteblev så ägde ett pressmöte rum under fredagen. Snart finns vi på löpsedlarna! ... kanske.

Hah! Den här gången lyckades jag - ett kort inlägg kommer lastat.
Med de vänligaste hälsningar från
                    //
                        

Ansökan!

Tjenare mina vänner!
Vi kom under dagens möte på att ansökan till den femte skådespelerskan kanske kan vara svår att finna, eftersom inlägget där ansökan finns ligger ganska långt bak. Vi vill ju såklart fortfarande ha in ansökningar, vi nöjer oss inte förrän vi har tillräckligt många att välja mellan. Så jag tänkte vara en ängel och lägga upp den igen:

"Teater på hjul" är en nystartad teatergrupp med fyra skådespelare och en ljud & ljus-ansvarig. Vi arbetar med uppsättningen av en pjäs som vi ska turnera runt i Sverige med under hösten 2009. För att vår ensemble ska bli fullständig behöver vi en femte skådespelare, en tjej på 18-22 år. Är det du?
Vårt syfte är att åka ut på en turné där vi, som det ser ut nu, kommer att stå för alla kostnader själva. Vi arbetar tillsammans med allt ifrån manus, budget och regi till allt annat uppsättningsrelaterat. Vi jagar en dröm. Målet med vårt arbete är att knyta kontakter och skaffa oss erfarenhet. Du som blir vår grupps sjätte medlem kommer ha en lika stor del i alla dessa parter som oss andra. Teater på hjuls arbete innebär att man lägger ner mycket tid och energi, men det innebär även en stor frihet och för dig ska ett arbete som detta vara en önskedröm utan dess like.
Hör av dig till oss om du är intresserad eller bara känner att du skulle vilja veta lite mer. Vi som tillhör "Teater På Hjul" är Joakim, Shvan, Fanny, Anton och Amina. Vi bor i Göteborgsområdet så vi ser helst att du som söker bor i närheten.

Är skådespeleri din dröm och känner du att du vill veta mer? hör gärna av dig.

E-post:
teaterpahjul@gmail.com

Alla ansökningar behandlas via mail.
Med Vänlig Hälsning
Teater på hjul.För övrigt har det varit en härlig dag för Teater På Hjul då vi intervjuades idag :) Så håll koll efter oss där ute!

Nu är det underbar helg, som jag skall tillbringa till att städa och göra ordning i lägenheten. (bjuder på den )


Fotoansvarig och underbar

Jag blir både hissad och dissad av mina medaktörer för mina långa och komplicerade inlägg här på vår vackra blogg. Därför är jag lite osäker på hur jag ska våga förhålla mig till det här med skrivandet. Ska jag våga skriva ännu ett långt och svårförståeligt inlägg?

Nej, vi gör det enkelt för oss med en lätt uppdatering. Igår var det onsdag, men möte uteblev tyvärr. Ochför en gångs skull var det inte mitt fel hör och häpna! Inte heller var det Fannys. Nej, det var inga mindre än Shvan och Jocke som ställde in. Idag ska vi dock ses allihop, inte för ett möte utan för att tillsammans gå på en teaterpjäs på Pustervik där en bekant till Shvan agerar. Det ska bli väldigt trevligt hoppas jag på.

Jag ska dessutom stolt berätta att jag nyligen utsetts till ansvarig för fotografering. Det första uppdraget jag tagit till mig är att ta lite nya porträttbilder på oss hjul som kan användas i vår header (stora vackra bilden överst här i bloggen). Alltså: titta in ofta och se fram emot fräsha bilder på oss alla inom kort.

Damn nu blev det ju rätt långdraget i alla fall, men vad gör man?!
Jag är underbar, så underbar. Jag är underbar, fan ta mej!

Äntligen sågs vi alla fyra

Jaa,  som det står här nedanför så hade vi ju möte igen i torsdags och det var verkligen roligt att träffa alla igen, hatar när det går så lång tid mellan möterna, men det blir ju lätt så under jul och nyår. Men nu träffades vi alla i alla fall, i Jocke och Aminas nya lägenhet, den var jättemysig och perfekt för våra möten. Vi började med manuset, det kändes verkligen bra att äntligen komma igång ordentligt med det. Så saker ser bra ut för Teater på hjul nu! Nästa möte blir på onsdag, tills vi hörs igen ha det fint!


It´s 2009

   

Japp, det var såhär mötet såg ut igår.
Det var ytterst trevligt att få träffa alla igen efter det långa uppehållet (3 veckor) pga jul&nyår.
Vi satt i vår nya mötesplats, Jockes och Aminas nya lägenhet :D.
Vi började faktiskt skriva manus igår och det var så skönt för det är det man har väntat på.
Vi skrev 6 scener och skrev lite vad som skulle hända i de men vi skrev aldrig några repliker förrutom
första scenens repliker. Vi ska skriva klart alla scenbeskrivningar för att sedan lägga till replikerna överallt.
Nu gäller det alltså. Vi  möts igen som vanligt nästa onsdag för att fortsätta, även faktiskt nästa torsdag för
att tillsammans gå på föreställningen "Etnoporr" där en god vän till mig är med och spelar.
Som ni kanske förstår så hade vi mötet igår på torsdag och inte i onsdags som vanligt, Anton kunde
inte pga han skulle se "Mary Poppins" haha=).

Vi hörs alla, ha det så bra.


Flyttning :)

Hej vänner!
Tänkte slänga ihop ett litet inlägg så här mitt i veckan.
Mötet som vi skulle haft idag blev framflyttat till imorgon pga saker som kommit ivägen.
Själv har jag precis gjort mig hemmastadd i min nya lägenhet som jag delar tillsammans med Amina, ljud&Ljus-ansvarig. Vi flyttade in igår och har haft fullt upp. Så antagligen resulterar det till att våra framtida möten med TeaterPåHjul kommer att tillbringas hemma hos mig i min lägenhet.

Imorgon uppdateras ni av mer information.

ha det fint!Nytt år!

Jag ska väl också passa på att önska alla ett gott nytt år! Håller med mina medspelare om att 2009 är ett viktigt år för oss, det är ju nu allt händer! Det var tyvärr ganska länge sen vi hade ett möte nu, det har varit svårt att samla alla nu i jultiderna, Anton har ju varit bortrest och när vi skulle ha möte sist kunde tyvärr inte jag. Men snart är det dags för ännu ett möte och det ska bli väldigt roligt att få träffa alla igen, och fortsätta på manuset och jakten efter den femte medlemen,.
Många kramar,Here's Johnny!

Eller nja, Anton i alla fall, men helt ärligt är det nog sak samma. Jag är tillbaka i civilisationen och vill ta tillfället i akt att önska teaterhjul såväll som bloggbesökare en riktigt god fortsättning.

Vad som sagts behövs nog inte sägas igen. Övriga hjul har gjort ett bra jobb med att hålla sidan up to date. men ska vi fördjupa oss lite i vad som händer då? Du har säkert lagt märke till vårt stora fina frågetecken uppe i loggan. Vad vi jobbar med nu är att försöka fylla den luckan med ett fota av vår femte hittills outpekade medlem. Denne ska pekas ut genom en casting som vi planerar för under våra möten som vi håller ungefär en gång i veckan. Parallellt med detta arbete har vi börjat arbeta med manus och nästan färdigställt en budget fin nog för utomstående beskådning.

Vi hjul träffas som sagt och håller möten kring alla aktuella punkter att ta itu med. Just nu är jag minst lika spänd på när nästa möte går av stapeln som du. Men gå av stapeln det kommer det att göra och då det nya året är ett faktum och våren närmar sig med stormsteg så ska vi snart börja repa vad som ska bli vår första uppsättning. Spännande, inte sant? Men är det bara jag som skulle behöva andas i en påse efter att ha fattat hur fort tiden faktiskt flyger förbi?

All work and no play make Johnny a dull boy!


Första dagen på det nya året.

God morgon! (Eller god Middag kanske jag borde säga)

Idag är det allra första dagen på 2009. Den 1:a Januari, och jag är nyfiken på vad det här året har att erbjuda. Som Shvan beskriver i inlägget innan så är 2009 ett år som betyder mycket för Tetater På Hjul. Det är då allting händer. Jag tycker personligen att 2008 gick alldeles för fort. Tycker inte att det var längesedan det var nyårsafton. Men, men.

Min nyår var jättebra i alla fall.
Nu ska jag ta mig ett mål med mycket mat.

Ha det underbart!

RSS 2.0