Fynd.

När vi repade i Fredags fann jag och Stina det här...


...och tycke det var så spännande...


...att vi blev mer musikaliska än någonsin.

Nyheters karaktär idag

Hah! För en gångs skull ska jag få komma med goda nyheter till mina kamrater. Eller jag tror i vart fall att det är goda nyheter. Det blir för dem att avgöra, men möjligheter ska presenteras. Det lovar jag er kära läsare (som aldrig kommenterar mina inlägg ehum). På nästa möte får jag prata med de övriga om telefonsamtalet jag förde under gårdagen. Frågan är bara när nästa möte blir för min del. Jag har nämligen upptäckt att jag är uppbokad på måndag då det var planerat med repetition. Detta har jag så klart inte delat med mig av till mina kamrater än, men man kan ju alltid hoppas på att de läser inlägget och förstår. Annars blir det SMS-kalas framöver. Somsagt är jag expert på att komma med jobbiga nyheter.

Nej nu ska jag iväg på fruktansvärt viktiga grejer.

C TPH

"Hmm, jag säger ju att jag är en svin! Men sådan är världen jag lever i!"

Fred ut.

Nu jävlar!

Teater På Hjul har fått den stora äran att i höst få spela på

Spelningarna kommer äga rum på Andra Stället v.45 och v.46Nu är det verkligen igång...

rep rep rep!!

Hej gott folk!

Okej, nu fick jag precis ett sms av Anton där han så snällt påminde mig att blogga :) och när mina kära medskådespelare ska behöva påminna mig om att blogga är något fel. Borde gå in o blogga så fort jag rör en dator och undvika facebook och msn.

Jaja, idag var en väldigt bra dag för teater på hjul tycker jag. Vi repade i vår fina replokal och körde igenom hela manuset och kunde göra scenerna på riktigt! Åh, vad det var kul att spela teater igen, har inte gjort det sen i april typ. Det känns som att vi verkligen är igång nu.

När jag, anton och stina gick längs mölndalsvägen träffade vi dessutom ingen mindre än vår älskade Shvan. Väldigt trevligt, det var ett tag sen. Han dock inte prata så länge med honom iom att han satt i en bil haha, men det var kul att se honom.

Jag längtar nu till på fredag då vi åter igen ska repa! Åh, det är så kul när man känner att vi kommer nånvart med allt, snart är pjäsen klar och vi är på olika skolor och liknande och spelar!

Jaja det var allt för mig nu, ha det jättefint och fortsätt läs!!!

Här får ni dessutom en liten liten fin bild på oss allihop!Klicka f�r att st�nga bilden

Exalterad! I brist på bättre ord


Just poppin' in to say hi!

Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska ha möte och rep i våran fina replokal!
Känns som det var jättelängesen vi var där....men det var det ju också hehe.

Kommer verkligen bli jätteroligt att både se hela gruppen igen, och att repa "på riktigt".Det var allt för mig.En vecka sedan?!
Vad i....?
Var det en vecka sedan jag bloggade?
Inte bra.
Fast då vill jag också gärna veta varför ingen förutom jag och Jocke har bloggat på HELA FÖRRA VECKAN?!
Inte inte inte bra!

Känns visserligen som att den veckan försvann på ett nafs, så jag kan nog förstå om dom andra i gruppen också förlorade sig i tiden.
Men lite skärpning får det allt bli.


Om jag förstått det rätt så kommer vi imorron, tack vare att vi har fått nya nycklar, återigen vara i replokalen och repa gärnet!
Kommer kännas bättre att faktiskt vara där vi ska vara än hemma hos mig eller någon annan av medlemmarna.
Speciellt när man har ett helt eget manus.

Dock så funderar jag på om jag skulle spela in manuset på ljudbok.
Känns inte så lyckat att vara skådespelerska och samtidigt ha extrema koncentrationssvårigheter.
Men det får helt enkelt lösa sig. För det måste det.
Jaja, nu ska jag ut och handla mat för jag har blivit asbra på denna aktivitet!

Puss och på återseende


Kreativitet

^^

Jag har en konstig tendens att känna en kreativ känsla krypa längs ryggraden under nätterna. Är jag vaken längre än till midnatt, vilket jag oftast är, så får jag bara stor lust att börja repa manus, skriva manus, plocka i lägenheten eller fixa och dona med massa andra oväntade ting. Just nu fick jag stor lust att blogga, och som ni ser tar jag tag i det  -utan någon  som helst aning om vad jag skall skriva.

Så vad händer där ute?
Själv sitter man på en ganska, vid det här laget utsliten, stol -med en stackars kaffekopp i handen. Dock utan kaffe, koppen innehåller ingenting annat än något så meningslöst som vatten. Fast vatten är bra!

Imorgon skall Teater På Hjul sitta i möte hela förmiddagen. Och ta mig på orden när jag säger hela förmiddagen, jag hoppas vi lyckas fiska fram lite tid till att repa. Nu är det ca 2 månader till vår premiär, om allt går som planerat *ta i trä*


Vår Bibel -manuset :)


God natt!

Så var det dags för Måndag igen!

Sitter och kollar ut genom fönstret på vårat underliga väder. Ena stunden är det sol, andra är det molnigt.
Inte direkt en dag då man får för sig att hitta på nåt roligt.
Men jag ska göra NÅGOT konstruktivt med min dag iallafall. Ska bannemej måla. Och självklart läsa manus.
MIn hjärna tycks ha formats om till ett hål efter att jag var sjuk.
Hoppas det inte håller i sig, vad ska dom andra säga då? Oh nej!


Jag har ju faktiskt sökt jobb idag. Har du, kära läsare, något tips om jobbtillfälle vad som helst just say hello!

Hade vart kul att resa bort. Behöver inte vara långt bort, men bara bort.

Intressant inlägg till tusen!
Imorgon återkommer jag med mer info och lite mindre flum.
Avslutar dock med att säga att www.teaterpahjul.se

Hej från oss -Videoblogg!


Jag är en vampyr

Fanny (dolt bakom alkohol) och Shvan  C Teater På HjulÄn en gång sitter jag uppe på tok för sent. Särskilt med tanke på att jag ska upp klockan 7 i morgon bitti och bege mig till cowboysarnas förlovade land med familjen - High Chaparrall. Dock har jag varit näst intill maniskt produktiv denna afton (ja, Jocke jag använder svåra ord endast för att reta dej).

Gissa om övriga medlemmer och du underbare läsare kommer häpna när ni tittar in på TeaterPåHjul:s helt nyskapade profil på Facebook som jag nu fyllt med bilder ända ifrån vår grupps begynnelse. Hoho-jaja som mormor alltid säger. Nu har jag verkligen gjort mig förtjänt av lite dopp till kaffet... men jag dricker ju inte kaffe, så det får väll bara bli ett ordenligt dopp. Någon intresserad?

Kram och godnatt

Teatermöte!

Nu sitter vi här igen...hälften av ensemblen. Vart i ****** är dom andra?!
Nej Stina, ta det lugnt nu :)


Både jag och Fanny är jättetrötta för vi har knappt sovit något alls inatt. Jag gick väl och la mig vid 4-5 och Fanny gick nog och la sig vid...9?! Crazyyyy.

Som jag sa igår så kommer det bli väldigt roligt att se boysen igen och självklart Fanny, men henne har jag ju redan fått krama på! Mycket Fanny i detta inlägget hehe.

Jaja, nu blir det väl bara att invänta dom andra. Förhoppningsvis vill dom iväg och bada efter mötet för det vill verkligen jag!! Man vet ju inte hur länge det här fina vädret kommer hålla i sig så man måste passa på!Nu ska jag socialisera mig med Fanny och dricka min första kopp kaffe för dagen.
Pöss

Jag satt i tio minuter och försökte komma med en lämplig rubrik... Ger upp!!

Sena natt!

Jag borde verkligen lära mig att lägga mig i tid på kvällarna, speciellt när det är repetitioner dagen efter. Nu är klockan 01:33 och jag har inte ens vänt blicken mot sängen - illa!
Men däremot så har jag läst manus och övat repliker som bara den! Med andra ord är jag väl förbered inför morgondagens möte och rep.

Vi har väldigt många bollar i luften just nu hela gruppen, idéerna bara sprudlar ut! Jag älskar när kreativiteten hos oss alla används så det skriker om det. På förra mötet kom en hel del spännande och bra förslag upp som Stina skall få höra allt om imorgon :-)
Ciao!


Hej allihopa!

Imorgon är det till min glädje Teater På Hjul möte igen! :)
Var ju en hel vecka sen jag träffade er så det kommer bli skönt att se er igen.
Jag kommer ladda med kaffe för min & Joakims skull och förhoppningar om vad dom andra har att berätta för mig...för det verkar som om dom har det! :)

Nej, nu blev det lite för mycket smileys i detta inlägget.
Nu till lite andra saker.
Började idag, för andra gången, min tjänst som affischerare och flyersspridare av Angeredsteater's nya pjäs som visas i september - Brand.
För mer info om det kan du alltid gå in här: http://www.angeredsteater.se/

Ja, så nu sitter jag själv i min tomma lägenhet och det känns som att jag kommer däcka av vilken sekund som helst.
Det har varit en lång dag, men ack vad den har varit underbar! Tog hand om min underbara systerdotter Clara och det var hur mysigt som helst. Världens bästa unge, som har världens bästa mamma.

Nej. Nu ska jag nog ut och leta efter lite mat...eller om jag ska leta i frysen. Vi får se vad som händer folk! Mat behöver jag iallafall...även om det inte syns.

Det ÄR roligt att blogga (nämner inga namn).

All världens kärlek och omtanke till er alla!


Sjuk....eller är det bara allergi?

Hellooo.

Japp, idag var det möte men jag kunde tyvärr inte vara med pga att jag har kännt mig otroligt krasslig. Har varit snorig och yr hela helgen och jag trodde det skulle gå över till idag, men det gjorde det inte tyvärr.
Men jag sa åt dom andra att repa utan mig vilket jag VERKLIGEN hoppas att dom har.
Har själv legat och läst manus nerbäddad i min soffa och det är vad jag kommer fortsätta göra hela kvällen. Känner mig faktiskt LITE  bättre *ta i trä* så det kommer snabbt vara överstökat med min sjukdom hoppas jag.

Förlåt om det jag skriver kanske låter lite osammanhängande, men det kan lätt bli så när man även känner sig lite febrig. Usch.....hatar att må såhär! Dock så har jag mer vilja och energi när jag e lite sjuk (vilket jag fortfarande förnekar att jag är) än när jag är fullt frisk. Lite skumt men så är det.

Saknar mina hjul så otroligt och jag hade verkligen sett fram emot dagens möte...synd att det blev som det blev.
Jag vill ju bara att manuset ska sätta sig fast i hjärnbalken NUUUU!!!
Men vi syns ju på torsdag så jag hoppas att jag inte längtar ihjäl mig tills dess.

Imorgon blir en fullspäckad dag, men jag ska nog hinna klämma in ett inlägg då också! Då förhoppningsvis inte lika feberflummigt. Utan bara flummigt.

Ta hand om er nu!

Möte!

Hola!

Jocke här, sänder direkt från möte hemma hos Fanny :-)

Anton sitter och fyller i hemskt viktiga blanketter, Fanny gör sina försök att hjälpa honom och Stina är hemma och är sjuk. Mötet idag går väldigt mycket åt till administration, väldigt behövande faktiskt. Repetition blir det mer av på torsdag.
För övrigt så är allt bra, hoppas att alla som läser känner det samma.

Tack och Hej


God morgon typ..

Hej och goddag människor.

Nu sitter jag här ensam i min lägenghet, ska snart gå till jobbet och kände att det var dags att skriva ett inlägg här. Var ju dessvärre längesen det hände. Men nu skriver jag!

Saker går bra för oss nu, manuset börjar sitta, men det känns konstigt att inte ha med Shvan på möterna längre. Vi ska repa för fullt under veckan så att vi blir riktigt bra till hösten nu..Snart kommer vi antagligen få tillgång till vår replokal och det kommer underlätta en del. Sommaren har gått väldigt fort och jag börjar bli ordentligt stressad över att vi ska hinna, men vi är iof asbra så det är klart vi gör det.,
Puss på er alla människor. Gör något bra varje dag o gå in o läs bloggen!!

Klicka f�r att st�nga bilden


Värmebölja

Sommaren har fått för sig att komma tillbaka och hela Göteborg värms upp av solen. Som varmarst är det nog ändå i regionerna där Teater På Hjul träffas.


Vi står varandea mycket nära nu känns det som och efter att Shvan nu nyligen deltagit i sitt sista Administrationsmöte på ett bra tag har en stor avsaknad brutit ut. En avsaknad som vi försökte och fortfarande försöker fylla med en stor värmebölja gentemot varandra... eller så är det bara jag som töntar mig med denna kram-orgie?

Den sista platsen du ska vara på idag, den första platsen jag gick till idag

Nej vars. Livet leker och vi i gruppen arbetar för fullt. Halva manuset har nu bankats in något sånär i hjärnbarken på oss alla och under nästa vecka så ska vi ta tag i den återstående halvan. Idag har vi alla i princip ledigt dock, förutom med den lilla detalj att vi ska blogga och repetera delar i manus vi inte kan. Men detta ser jag absolut inte som något jobb!

Mig finner ni idag... inte. Detta eftersom att jag befinner mig hos min kära far i Kungabackas utkander. Men med lite tur ska jag snart bege mig in till Kungsmässan och inhandla lite förnödenheter, en dagbok bland annat har jag fått för mig. Jag behöver någon undanskymd plats att skriva av ig gällande alla pinsamheter som flyter runt i mitt huvud så att inte denna blogg får ta allt. Men not to worry, helt rumsren kommer jag nog aldrig bli.

Kramar

Det börjar arta sig!

Vi är så bra!
Nu börjar resan på riktigt känner jag. Under repet idag så fick jag den där glöden i mig som talade om hur grymma vi är. Dels fick vi ju ett härligt besked och dels så börjar vi lära oss manuset och känna på våra karaktärer mer och mer. Jag har en del monologer att lära mig till på tisdag, sen får jag lov att vara stolt över mig själv. Måste säga att jag är jättenöjd över de andra också, men allra mest är jag stolt över dem. Replikerna naglar sig fast mer och mer nu och manuset börjar få liv. Det är en härlig känsla.
Idag satt vi även ute och repade då vädret talade om för oss att det bara hade varit dumt att stanna inne. Med andra ord, det var en härlig dag och vi var fyra härliga personer som var riktigt ambitiösa ute i underbara solen.


Ut i värmen!

Rep!

Nu sitter  vi här, hemma hos mig, för vårat andra möte denna veckan.
Jocke och Amina (om hon kommer) har inte kommit än.

.... Jo nu kom dom. Dom ser sådär.. eller han ser sådär sommarfräsch ut. Amina ligger tyvärr hemma sjuk tydligen. Men nu får Stina fortsätta skriva för jag måste gå och utdela lite välkomskramar. Sen ser det nog ut som om vi hamnar utomhus idag. Du finner oss på någon utav Göteborgs många gräsmattor. Peace out, fred ut.

Nu, bloggar Fanny. Det var ett tag sen. Tror inte det är min grej riktigt. Men säger som alltid, ska försöka uppdatera oftare! Nu slutar jag skriva, ska vara med på mötet nu! Fortsätt läs o ha kul! Pusss


Iallafall...här är Stina igen. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg bara, och helt plötsligt blev alla stirriga och ville skriva! Visserligen bra. Eller jo, det är bra.
Men nu ska vi repa, för det ska vi verkligen göra!

Förresten...vi har bra nyheter..som vi kommer avslöja snart....hehe
;)Stina, Anton, Fanny säger puss!!!

RSS 2.0