sol, sol och värme :)

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade sist. Till min ursäkt den här gången kan jag bara säga att det har varit mycket. Men NU HAR JAG TAGIT STUDENTEN så nu ska jag nog ha tid att blogga!

Vill tacka Anton och Stina för gratulationerna nedanför :)

Nu sitter hela gruppen i slottskogen och har möte men jag sitter här i min säng och bloggar. Har nämligen blivit jättesjuk´precis efter att jag tagit studenten. Vi ska alla på premiären av Emanuel, filmen där jag och killarna träffades och iden om att starta en teatergrupp väcktes, den är idag så jag bestämde mig för att smälla i mig massa alvedon så att jag klarar av att gå dit, vill verkligen inte missa det! Nästa vecka hoppas jag att vi kan har möten där alla närvarar, vet dock redan nu att jag inte kan komma på torsdag på grund av studentmottagning som ska besökas, men förhoppningsvis är alla där på onsdag. Det var flera veckor sen vi alla var på ett möte.

Jaja, ut och njut i solen den här varma dagen, nu har sommaren börjat

Puss och Kram Fanny

Grattis Fanny

FANNY NORDLUND, STUDENT!

Idag lyfter vi alla på hatten för Fanny som tar studenten. Jag själv har en dryg veckas skolgång kvar innan jag får den nya fräscha titeln fritidsforskare aka arbetslös. Detta är ett stort steg för Teater På Hjul eftersom vi alla (exklusive vuxna Stina) ska ta studenten nu och kunna ägna all vår tid åt pjäsen och den kommande turnén. Det känns att det närmar sig, särskilt vid dessa tillfällen.

Fanny bjuder såklart på studentkalas senare idag vad jag vet kommer i alla fall två överiga hjulare vara där i form av ett stycke Anton och en vuxen Stina. Man kan alltid hoppas på fler.

Vidare så är det möte på söndag - extrainsatt som nöden kräver. Då är det även VIP-premiär på EMANUEL, filmen som var anledningen till att Teater På Hjul startades. Det är en ordentlig fortsättning på veckan vi har framför oss med andra ord och som du säkert förstår kommer det innebära en hel del bilder - phu! Men det kommer gå.

GRATTIS TILL STUDENTEN, FANNY OCH VÄLKOMMEN UT I VUXENLIVET. MÅ DU ALDRIG PASSA IN DÄR SÅ ATT VI FÅR HA KVAR VÅR UNDERBARA MEDLEM I SAMMA HÄRLIGT BARNSLIGA FORM!

Stor kram till henne och till dej

Solen!

Hej allhopa!

Jag har varit väldigt frånvarande mot min vilja här på bloggen. Anledningen är mitt ***** internet som inte har funkat på ca 2 månader...om inte mer?
Men misströsta ej! Bara för att mitt internet inte funkar står inte världen still, även om det ibland kan kännas så.
Manuset har som sagt blivit klart och förra veckan så läste jag, Anton och Fanny för första gången igenom hela pjäsen tillsammans. Det var surrealistiskt.

Men det är fortfarande mycket arbete kvar att göra och speciellt i dessa tider är det svårt att få ihop en hel grupp på de satta tiderna vi har för möten. Det återstår att se vad som händer, det bara måste lösa sig. MÅSTE!

Iallafall, imorgon tar våran kära Fanny studenten! Tänka sig :) Och nästa vecka blir också en händelserik en.
Jag fyller 20 på tisdagen (har önskat mig ett externt nätverkskort så jag äntligen kan få nån kontakt med internet )och om jag inte minns fel så tar även resten av Teater På Hjul studenten den veckan.

Så, nu vet ni lite mer om vad som pågår.
Än är inte resan slut.


Lycklig

Hej alla.
Hoppas att ni mår bra. Det var riktigt länge sen jag skrev här och det finns inga ursäkter för det.

Nu är manuset färdigt och utskrivet. Vi har inte haft möte på länge nu känns det som, senast  förra torsdagen. Men på fredagen förra veckan träffades vi och hade grillkväll hos Anton, alla förutom Stina. Det var jättekul och hade varit ännu roligare om Stina kunde vara med men hon var jättesjuk stackarn:(.

Nästa vecka kommer det inte vara något möte heller. Det är klassresa för Jocke och Aminas del och jag ska vara med i Andra Avenyn/Riverside-castingen hela veckan. Det kommer att bli jättekul.

Vi kommer ändå vara tvungen att träffas snart känns det som för det var länge sen, det känns inte kul. Jag kommer att uppdatera lite oftare lovar jag och glöm nu inte att Fanny är värre än mig på att uppdatera fortfarande (enligt mig), hahahaha.


Ni får alla ha det jättebra fram till nästa gång jag eller någon annan skriver.

Bilduppdatering

Ja nu så är äntligen vår bildbank uppdaterad med ett helt nytt inlägg: "Bortanför möterna" där två trevliga grillkvällar kommit att bli de första bildserierna. Ta dej en titt på dem.

Grillkväll i Slottskogen


Grillafton


Glöm inte heller att kika igenom gamla inlägg efter nya bilder :)

Trevlig helg önskar

Det sista av manuset

Hej!

Nu ska jag snart iväg och möte Anton och så ska vi åka hem till Jocke för att ha möte. Det går väldigt bra nu, vi är klara med manuset! (Ni kan ju se glädjen Jocke och Stina kände i videobloggen nedan). Det enda vi har kvar med manuset är några monologer. Men det fixar vi idag!

Igår skrev vi faktiskt två monologer, sedan hade vi administrationsmöte.

Nu är det inte långt kvar tills turnén. Bara sommaren. Nu ska vi väl snart kunna börja repa och få ihop den här fantastiska föreställningen! Vi ahr ju som sagt ett par monologer kvar, så helt klara är vi inte, men det hoppas kunna bli ikväll så att vi kan ha manuset i handen snart. Imorgon ska vi alla hem till Anton och fira framgångarna med manuset. Det ska bli väldigt trevligt.
 
Nu när sommaren närmar sig kommer vi ha mer tid och energi och kommer kunna lägga allt fokus på teater på hjul. Ni få nog lite mer uppdatering snart och förhoppningsvis kommer vi då vara helt färdiga med manuset!

Nä, nu måste jag springa iväg så att Anton inte får stå och vänta på mig


Bugga, bugga!

Idag är det Joakim Almighty som leder mötet. Det nya systemet fungerar fortfarande hör och häpna. Hur som helst, buga och befäst era ynkliga kroppar i smutsen framför hans storhets väldiga skugga! Buga, sa jag. Buga! ... eller kanske bugga vore roligare? Hmm något att ta upp på mötet kanske.

Joakim Almighty   av Anton Ekenberg


Jag ska bege mig och som ni ser så har bildbehandlandet börjat. Idag satt jag för första gången med Photoshop på en månad. Så lite bugg tycker jag nog även jag är värd. Snart kommer det nya bilder i galleriet, kära vän!

Väl mött

Deadline för bilder

Anton här med ett kort inlägg. Som ruppens fotograf ger jag mig själv några ordentliga rapp nu eftersom bilder som utlovats fortfarande inte visat sig på bloggen. Jag har satt en ordentlig personlig deadline för min bilarbete till lsutet på den här veckan så senast måndag nästa vecka så ska de ligga upp nytt och fräscht här.

Anton har mycket att göra i skolan och har dessutom börjat förstå att han snart ska komma att bli en alldeles färsk student ut i världen. Till råga på allt så var det studentbal igår och jag är allt annat än pigg idag kan jag ju säga.

Avslutningsvis så vill jag bara ta och jubla lite för det nya videobloggandet som satt igång även om jag tycker det är förödande för vår och framför allat min proffesionella exteriör som jag försökt att upprätthålla. Jag vill därför säaga att jag inte kan stå för någnting jag säger i videobloggandet. När Anton har en kamera framfrö sig händer de mest egendomliga saker med hans personlighet och tillvägagångssätt. Dett är någonting han verkligen inte kan ställas till svars för. punkt och slut.

Puss

Manuset är FÄRDIGT !!

... som rubriken lyder! Idag blev vi klara med inprincip hela manus med repliker och allt. Förutom att en del viktiga monologer skall färdigställas så är det fullständigt :)

Här nedan ser ni Antons underbart fina kalkyl som han gjorde under gårdagens manusmöte, den föreställer karaktärerna ur vår pjäs,  alltså första smakprovet av pjäsen någonsin för er, om man kan kalla den det. Den säger ju självklart inte er så mycket,  men den är snygg. Riktigt bra jobb måste jag säga. Tyckte om den såpass mycket att jag satte upp den på kylskåpet här hemma :)


Annars flyter allt på riktigt ordentligt och nästa vecka är det som sagt bara en del monologer som vi skall göra, annars är vi klara. Det känns jätteskönt att vi bara behöver sikta oss in på repetitioner nu. För repetitioner kommer det verkligen att bli, för hela slanten.


! WARNING ! Så här lyckliga var vi efter att manuset äntligen blev klart.... ! WARNING !


Manus och annat spännande !


Möte snart!

Hej!!


Nu har vi möte om en timme och jag tänkte passa på att blogga lite snabbt innan jag ger mig iväg.

Visst var det ett fint videoblogginläg vi lyckades få ihop sist? Kanske kommer det ett nytt snart igen...

Ja, det har ju inte varit så mycket nya inlägg den senaste tiden,men det har ju varit valborg, första maj och riktigt fint väder så det är nog därför vi inte bloggat så mycket. Sedan har vi inte haft något möte sen valborg så det har nog inte varit så mycket att säga.

Men idag är det dags! Alldeles snart ska jag ge mig iväg till Jocke o Aminas lägenhet för en timmas administrationsmöte och två timmar manusmöte. Ser framemot att fortsätta med manuset, det var ett tag sen nu.

Jaa, sen vet jag inte rikigt vad jag ska säga mer, men antagligen får ni uppdatering efter mötet!

Ha det jättebra!


Internet, what's the deal?!

Hej allihopa!

Ni har nog märkt att min närvaro på bloggen den sista tiden inte har varit så bra. Detta är något jag har våndats över något enormt, men ni ska veta att min anledning inte har varit brist på engagemang (verkligen INTE) utan det har helt enkelt varit så att mitt nät har legat nere i nästan en månad.
Det är hemskt, men *ta i trä* det verkar ha löst sig nu så det är bara att sätta igång och blogga igen!

Jag hoppas att ni har lagt märke till våran fina videoblogg här på Teater På Hjul. Jag är minst sagt överlycklig över detta, äntligen har det blivit av!

Fan, jag har inte skrivit på länge, det märks. Det finns inga ord kvar, men det har hänt väldigt mycket kan jag meddela er kära läsare.

Nästa gång ni hör av mig hoppas jag att det blir genom videobloggen :)

Take care!
Peace out.

RSS 2.0