Grattis Fanny

FANNY NORDLUND, STUDENT!

Idag lyfter vi alla på hatten för Fanny som tar studenten. Jag själv har en dryg veckas skolgång kvar innan jag får den nya fräscha titeln fritidsforskare aka arbetslös. Detta är ett stort steg för Teater På Hjul eftersom vi alla (exklusive vuxna Stina) ska ta studenten nu och kunna ägna all vår tid åt pjäsen och den kommande turnén. Det känns att det närmar sig, särskilt vid dessa tillfällen.

Fanny bjuder såklart på studentkalas senare idag vad jag vet kommer i alla fall två överiga hjulare vara där i form av ett stycke Anton och en vuxen Stina. Man kan alltid hoppas på fler.

Vidare så är det möte på söndag - extrainsatt som nöden kräver. Då är det även VIP-premiär på EMANUEL, filmen som var anledningen till att Teater På Hjul startades. Det är en ordentlig fortsättning på veckan vi har framför oss med andra ord och som du säkert förstår kommer det innebära en hel del bilder - phu! Men det kommer gå.

GRATTIS TILL STUDENTEN, FANNY OCH VÄLKOMMEN UT I VUXENLIVET. MÅ DU ALDRIG PASSA IN DÄR SÅ ATT VI FÅR HA KVAR VÅR UNDERBARA MEDLEM I SAMMA HÄRLIGT BARNSLIGA FORM!

Stor kram till henne och till dej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0