Allra första.

Då var bandet klippt. Jag har tagit åt mig äran att skriva det allra första inlägget,  i och med det har jag även tänkt att presentera syftet med oss och vår grupp "Teater på Hjul"

Idén kläcktes av Shvan under en kortfilmsinspelning som vi alla fyra medverkade i. Alla älskar vi ju att skådespela så vad satt inte bättre än att starta en teatergrupp? Sen att idén utvecklades till att turnera runt i Sverige med ett manus vi själva skrivit var en stor bonus. Men självklart är det inte lika lätt som det låter. För att färdigställa vår idé behövs vissa saker, tålamod, pengar, turnébil och ett färdigt manus är bara några få saker av allt som behöver göras innan avresa. Om allt går enligt planerna kommer vår turné börja hösten'09. Tillsammans med oss på turnén kommer även vår ljud&Ljus-ansvariga Amina.  Varje Onsdag träffas vi för att gå igenom allt som behöver göras och inte. Manusets grund är inprincip klar, det är bara replikerna som behöver skrivas och sättas. Men vårt viktigaste problem just nu är att få tag i en femte skådespelerska. Dels för att manuset vi har fantiserat fram kräver en femte roll och dels för att det på något sätt känns perfekt med just tre killar och två tjejer.

Så här ser vår annons efter vår femte medlem ut:



"Teater på hjul" är en nystartad teatergrupp med fyra skådespelare och en ljud & ljus-ansvarig. Vi arbetar med uppsättningen av en pjäs som vi ska turnera runt i Sverige med under hösten 2009. För att vår ensemble ska bli fullständig behöver vi en femte skådespelare, en tjej på 18-22 år. Är det du?
Vårt syfte är att åka ut på en turné där vi, som det ser ut nu, kommer att stå för alla kostnader själva. Vi arbetar tillsammans med allt ifrån manus, budget och regi till allt annat uppsättningsrelaterat. Vi jagar en dröm. Målet med vårt arbete är att knyta kontakter och skaffa oss erfarenhet. Du som blir vår grupps sjätte medlem kommer ha en lika stor del i alla dessa parter som oss andra. Teater på hjuls arbete innebär att man lägger ner mycket tid och energi, men det innebär även en stor frihet och för dig ska ett arbete som detta vara en önskedröm utan dess like.
Hör av dig till oss om du är intresserad eller bara känner att du skulle vilja veta lite mer. Vi som tillhör "Teater På Hjul" är Joakim, Shvan, Fanny, Anton och Amina. Vi bor i Göteborgsområdet så vi ser helst att du som söker bor i närheten.

Är skådespeleri din dröm och känner du att du vill veta mer? hör gärna av dig.

E-post:
[email protected]

Alla ansökningar behandlas via mail.
Med Vänlig Hälsning
Teater på hjul.


Du som hamnade här på vår blogg kanske känner dig träffad? Låt oss veta det i så fall genom att maila! Annonsen kommer även att ligga ute på diverse forum och andra ställen där ungdomar kan tänkas hänga.
Annars kanske du bara vill följa vår resa? Häng med oss på vår process! Följ oss jaga våra mål och drömmar. Bloggen kommer även att följa med på turnén. Så om du vill vara med från början, håll koll på oss här :)

Vid pennan denna gång 
                      

Kommentarer
Postat av: Anonym

wow!Vilken snygg sida.

Det här kommer att gå finfint.

En sida till att hålla koll på.He he

Mvh Virpi

2008-11-06 @ 21:37:43
URL: http://virpi.blogg.se/
Postat av: Mohammad (nära vän till joakim & shvan)

Låter som en ypperlig idé från er sida ska bli roligt och följa utvecklingen, kommer jätte gärna på era spelningar OBS endast i gbg är en väldigt upptagen affärsman. Kommer bidra med en peng till er förening känner jag hellre än rosa bandet som behåller pengarna själva.

2008-11-07 @ 20:54:13
Postat av: Anonym

Halloj.

Här kommer ett förslag som kanske gör repotoaren lite mer udda.

det är lite svårt om detta funkar eftersom jag inte riktigt vet hur erat upplägg ser ut.

Men jag antar att med dom resurserna ni har så kommer man att spela teater på lite mindre ställen och att publikkontakten är viktig....

Så varför inte ha ett upplägg som går att ändra

vid 2-3 tillfällen där publiken får rösta utgången?

Hoppas att du fattar vad jag menar...:)

Lycka till.

Mvh.Virpi

2008-11-09 @ 11:10:42
URL: http://virpi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0