Here's Johnny!

Eller nja, Anton i alla fall, men helt ärligt är det nog sak samma. Jag är tillbaka i civilisationen och vill ta tillfället i akt att önska teaterhjul såväll som bloggbesökare en riktigt god fortsättning.

Vad som sagts behövs nog inte sägas igen. Övriga hjul har gjort ett bra jobb med att hålla sidan up to date. men ska vi fördjupa oss lite i vad som händer då? Du har säkert lagt märke till vårt stora fina frågetecken uppe i loggan. Vad vi jobbar med nu är att försöka fylla den luckan med ett fota av vår femte hittills outpekade medlem. Denne ska pekas ut genom en casting som vi planerar för under våra möten som vi håller ungefär en gång i veckan. Parallellt med detta arbete har vi börjat arbeta med manus och nästan färdigställt en budget fin nog för utomstående beskådning.

Vi hjul träffas som sagt och håller möten kring alla aktuella punkter att ta itu med. Just nu är jag minst lika spänd på när nästa möte går av stapeln som du. Men gå av stapeln det kommer det att göra och då det nya året är ett faktum och våren närmar sig med stormsteg så ska vi snart börja repa vad som ska bli vår första uppsättning. Spännande, inte sant? Men är det bara jag som skulle behöva andas i en påse efter att ha fattat hur fort tiden faktiskt flyger förbi?

All work and no play make Johnny a dull boy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0